27 september 2009

SM-finalen.

På tisdag är det Lejonen som gäller. SM-FINAL IGEN!! Smaka på den. Första matchen går i Norrköping på Kråkvilan och det känns just nu som om det blir lite bilåka under tisdagsdygnet.

Nicki
Ruud
Max
Swidde
Holder
Göthberg
Watt
Agö

Samma gubbar som i hela slutspelet men placerade i annan ordning bara. Swidde får den svåra fjärdeplatsen på bortaplan och Ruud i par med Nicki i tre heat. Tar Ruud bara ett par poäng så är det säkert segerheat denna gång. Watt kommer att få fullt upp att denna gång ta hand om Woffinden och Nilsson. Sist Lejonen var där uppe så slutade den matchen 56-40 och Woffinden och Nilsson tog 16 p ihop mot Lejonens reserver som då var Kling och Dennis. Tror mer på Watt. Han tar mer än fyra poäng på sex heat som de gjorde ihop den kvällen.

Miedzinski, Shields, "George" Scott Nicholls, Skornicki, Kasprzak, Nilsson, Woffinden och Andersson. Svårstavade namn och lika svårslagna på hemmaplan. Orolig för medicinmannen och Woffinden. Men de är ett bra kollektiv och fick bonusen i serien mot Lejonen. De kan även göra om Lejonens bedrift att bli svenska mästare som nykomlingar. Men skall det hända igen?

Detta blir spännande alltså.

Överlev tisdagen med 6-8 poäng så är jag ganska lugn. Men Lejonen kan ta dem. Inga superstjärnor, bara en superkonstig bana. Och jag tror alla våra Lejon har kört på banan innan. Så det kan gå. Men först hålla ner siffrorna tack.

Nu gäller det - kan man säga.

Gasa för guldet Lejonen!!

Inga kommentarer: