26 september 2008

Tingsryd vann.

Som vanligt!

5-2 slutade det och GSK.s mål gjordes av Hoffa och Bystedt.

Men kämpaglöden hos GSK grabbarna tycker inte jag det var något fel på. Matchen rullar på snabbt och efter halva första perioden är ställningen 2-2. GSK har haft ledningen och tappat den på 40 sekunder och kommit tillbaka. Men andra halvan är vi inte med alls Spångberg tappar in skott med fri sikt och han får ju inte vidare bra hjälp heller. Taifs fart i detta läge dödar älgarna effektivt. De trillar puck bra värre. 2-4 är ställningen i paus.

Andra sedan kommer kämpaglöden fram i GSK.arna och vi blir obekväma för Taifarna som blir grinigare och grinigare. Utdelningen uteblir dock. Men chanser finns det gott om. Kölle själv har tre skott på de fyra första minutrarna. Men upp med pucken! Hellman bränner en straff. Bom bom har ett fint skott. Även det för lågt.

Tredje kommer vi ingen vart. Skapar inget av värde och tiden lullar på. Det är bara Taif som lyckas sänka matchen totalt i ett powerplay. GSK formationerna ändras en del andra halvan av matchen. Dock utan resultat.

Matchens inte okay! Bystedts snack med Erlén. För dyrt att som lagets stjärna i sådana här matcher snacka bort sig i tio minuter. Man får svälja vad domaren än tycker. Så är det.

Matchens mest svettiga tröja. Hellman. Han var överallt. Kölle bara åker och åker och i hans kedja tycker jag även att Sebastian Magnusson var. Bästa chansen i matchen brände han dock.

Lite jobbigt att bli bemött näst intill på pareringen av knattar som vill sälja det ena och det andra. De kan vara utanför hallen där man har plånkan uppe. Inte för långt därifrån. Annars kom det nog in lite stålar till juniorerna för halva potten gav 1600 spänn. Då kan man förutsätta att det blev lite frivilliga entré pengar med.