13 december 2009

Till - Alla - I - Försvaret. Det slutade 5-1.

Blev till att följa matchen via Everysport och då TAIF:s sådan sida. Enligt rapportören Lars Nilsson så hade TAIF första rundan även om inte GSK saknade chanser. Men med två snabba i baken som vanligt är det inte lätt att utföra underverk i Tingsryds lada. Perioden slutar 3-0. Andra sedan går helt i GSK favör. Vi vinner perioden med 1-0 och har även lägen på slutet att komma än närmare enligt Nilsson. I tredje sedan kör hemmalaget på och utökar ledningen tidigt. GSK får ett par pp lägen i perioden men är ineffektiva och slår icing när chansen finns. Tingsryd gör ett 5-1 mål och dagen på jobbet är färdigt för dem i och med det inför de 710 i publiken.

Botten i tabellen är som den är men spännande värre att följa Ikp-Khk ikväll. Den slutar i Khk vinst i sudden. Det tvingar Nybro att behöva ta en poäng nere i Olofström på onsdag. Man får hoppas att de gör det för vi i GSK har betydligt lättare att spela mot Khk i fortsättningen. De har Kungälv i sista hemma och vi förutsätter att de tar den. Vi får heller inte glömma Kik. De är med än men är beroende av att Nybro och Khk nollar i sina sista om de nu själva mäktar med att slå Mörrum borta. Missar högborgen Khk allettan så gråter inte jag i alla fall.

Ett rätt till på GSK-tipset ikväll. Var nog inte själv om det.

Bara att vänta in onsdagen för sista innan juluppehållet.