11 oktober 2007

Tränarn SALOförde sig.

Ja det kan man säga. Tommy tog ut keepern när sex minuter återstog och vi hade en utvisning. Bjelke hade inte coachat bättre. Mål och 1-2. GSK får än en gång en utvisning. Nu mindre än två kvar. Ut med målisen igen och kvitteringen dröjer inte på sig. Helt otroligt. Karljävlen lyckas två gånger i samma match och det slutar 2-2.

Hilmersson valde att fria en yxning av Wass i mittzon, flertalet interference, hittade en diving, men när fem minuter återstod så fanns visst interference och slashing med i reglerna. Mycke lustig bedömning. Wass tyckte nog det mä. Det kostade en tia efter matchen.

Taktiken var att spela återhållsamt och så blev det. Faktum är att det kändes knappast farlig hos Wålle mer än när klubban gick av ute vid blålinjen. Målet kändes bra tomt då. Så här i efterhand skulle vi kanske gått på lite mer efter Tobbes 1-0 men matchen blev som den blev och vi föll på att puckuslingen tar i bakhasen på ett ben vid en undanrensning. Vi fick vända en extra gång och det räckte. Men fasen också vi hade denna matchen!

Simhallsentrén kändes lika konstig denna gång. Tänk själva. Klordoft och värmen som kommer emot en. I en hockeylada skall det bita i skinnet. Även i foajén.

Bra sällskap i bilen och lättkört värre med motorväg stora delar av sträckan gjorde att det inte var drygt att köra direkt. Men att ha tre poäng med sig hem hade ju varit fasen så mycke roligare. Måste säga att det känns inte som vi tog någon poäng alls. Har inte varit så besviken efter en match sedan jag minns inte när. Rödakorssköterskan hade inget mot depression i sin väska så det fick gå ändå.

Mörrum i morgon blir inte lätt direkt. Håller med GSK-hockey att de är troligtvis bra mycke bättre nu än i cupen. Måste få ner humöret direkt på dem. Tidigt mål och ligga på dem som remmar.

Blir nog en runda förbi parken för en bit mat och dricka. Hoppas på lite folk bara. Vore inte dumt att knäcka 500 vallen i morgon. Tycker inte det vore omöjligt.

Per Svensson förresten. Lång och jänglig var han. Men bra. Fin räckvidd, bra på grillorna. Gjorde minsann inte bort sig. Spelade ihop med Fidde. Lite konstigt men det gick skitbra ju. Vidare granskning sker i morgon.

Inga kommentarer: