19 oktober 2008

Westbo Mighty Moose.

Idag var det en rätt bra match och vi spelade bra i långa stunder. Vi var med i 50 minuter och hade därmed chans att vinna. Vill bara förtydliga det innan jag börjar klaga för jäkligt.

1-5 förlorar vi med mot Sikarna. GSK målet gjordes av the-one-and-only Kölle.

Dags att göra det ni förväntar er. Tycka lite! Rubriken visar det vi är. Eller åtminstone hette för en tid sedan. Westbo Mighty Moose. Visa det då! Det tog tio sekunder tills jag skrek ut min förtvivlan idag. Ett bortalag förväntar sig att vi skall komma ut starka och forsa på av satan. Men idag direkt så bara väntar vi på Skövde. Glider ner i försvarsposition så långt bak som bakom röd när Sikarna är i sin egen zon för att bygga upp.

När det händer blir vi så nertryckta att vi orkar ju inte att anfalla. Våga vinn! Första tio hemma skall vi forcera. Stöta långt framme med en gubbe och få upp övriga bra mycke längre. Åker vi på genomskärare så är det bara att gratulera men våga lite och gå på. Kort sagt. Kaxa till oss lite! Visa att vi finns!

Som ni märker blev vi lite nertryckta i första. Okej det var tre utvisningar emot oss och det gör sitt till. 0-0 i perren och 5-17 slutar skotten och Spången briljerade.

Andra sedan kommer GSK ut bra hådare. Sikarna åker ut mer frekvent och när vi så efterlängtat kommer upp i banan spelar vi riktigt bra. Men pucken vill inte in. aktens enda mål gör Skövde snyggt med ett klapp klapp spel.

Tredje börjar med ett Skövde mål men vi spelar så bra att repliken kommer genom att Kölle jobbar värre. Vi har nu en bra sekvens i matchen och har dem i brygga. GSK.arna hakas och trippas kors och tvärs utan att de åker ut. Plötsligt hittar Samuelsson en på Åkesson och då smäller det bakom Spången direkt. Matchen ryker här. Sik gör sedan ett pp mål till och ett i tom bur.

Samuelsson var inte vidare stabil.

Kul att det kom och ställde sig en del "nya" och hejade idag. Det är inte så mycke till det behövs för att få till det lite. Tycker vi överglänste Sikarnas hejande. De var rätt många och det var de som spelade i ledning. Alltid lättare att heja då.

Hur som haver så trots 1-5 känns det ändå som att vi har mycke mer än tidigare att ta med oss till kommande matcher.

Kom igen GSK!!

Inga kommentarer: