04 december 2009

Enkronan blev succé.

MP...klapp,klapp,klapp - MP...klapp,klapp,klapp!!!

Denna bilden ville jag ta idag - och det fick jag. 6-0. Gött!

GSK vinner derbyt mot Halmstad med 6-0.(sex jäkla noll) och jag är nöjd. Äntligen!

GSK målen gör Wirll, Larsson, Jönsson, Bystedt, Pettersson och Kölle.

Nästan allt gick vägen ikväll. Redaktören tog fram en helt ny tröja dagen till ära och för att fatta mig kort så har jag en ny favorittröja nu.

Vi gled in på Bruksvillan innan match och där var alldeles för lite folk men det kanske var rätt folk för trevligt hade vi där och man blev både mätt och slapp gå törstig mer. En plump dock. Var fasen var Gislaved? Massvis med utsocknes medans hembyn var underrepresenterad som vanligt.

GSK gör nästan mer än man kan begära 6-0. Och snudd på förnedring. Vi kommer in och får utdelning tidigt äntligen. Allt blir lättare då. Men mot slutet så dras vi till botbänken och Halmstad tilläts vara i våran zon en hel del mot slutet av perioden. I andra sedan sänker vi Halmstad likt fogden gjorde med Hammers, tre snabba mål på ett par minuter. Målisen Björkman byts ut mot Pettersson i detta läge. 4-0 står sig till paus. I tredje så utökar bara GSK ledningen och Halmstad var inte ens nära att få kontakt. 6-0 segern var odiskutabel likt Strömbergs nolla.

En hel del stålar till GSK kom in på kontot då 1329 hade letat sig till rinken. Tror inte det var så många som "höll ut" matchen igenom då det kändes som det bara var typ 800-900 i hallen. Sak samma. Det räknades säkert in 1329 i alla fall.

Riktigt bra drag på stå ikväll. Fyller det på ett tiotal till så blir det bra. En bön att samma folk kan ställa upp en onsdag likadant någon gång och hjälpa oss som de gjorde ikväll.

Mörrum tog spö ordentligt och vi har grymt häng nu till en bonuspoäng till. Enda haken med det är att man måste acceptera att Khk vann och närmade sig allettan en aning mer.

Väl hemma i min by så blev det lite eftersnack på trottoaren och då kunde vi passa på och nida Halmstads spelarbuss en aning, moget jag vet men va fasen.... 6-0 ju!

En kavart senare kom supporterbussen. "Halmstad Hammers finns inte mera..." Jo så blev det...

Att de var sena vete katten men en i skara lyckades i alla fall elda en fagga inne i hallen och även en bengal precis när hesafredrik hade ljudit, sas det utanför. Av röken att dömma så stämmer säker det för man såg knappast tavlan med de vackra siffrorna 6-0. Brandlarmet ljöd och hallen var tvungen att utrymmas. Skit med! När vi väl skopar skiten ur motståndarna och vi vill ha in våra hjältar igen så tvingas vi med all rätt ut då larmet går. Inte bra för ryktet HALMSTAD! Under våran försäsongscup en fadäs och nu en annan med samma lags supportrar inblandade. Enligt coach så fick man tag på ev. inblandad och man hoppas att veckopengen går till utryckningen.

6-0... fint.

Nu väntar bingen. Hockeyhelgen har ju knappast börjat än.

Nu mår vi fint GSK vänner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

löjligt pinsamt av gsk! inte en chans att de var så pass mkt folk i hallen. Den var ju knappast halvfulll!

Anders Friborg sa...

Nu är det ju så att man räknar alla som gått in efter insläppet öppnade kl.17 och en del stannade inte och såg hela matchen. Det kom och gick folk också under matchen. Om man tar ett snitt av antalet åskådare under matchen så tror jag att det var runt 1000 pers. Förra gången Halmstad var på besök så var det ju nästan 800 och det var definitivt fler under den här matchen än då.

Glöm inte att räkna med brandmännen också, tack vare ett pucko i Halmstad.

# 72 Mårten sa...

Lika säkert som att alla lag som torskar mot GSK gör sin sämsta match någonsin är att diskussionen alltid kommer upp om hur många personer det verkligen är på enkronasmatcher när de gått av stapeln i bygden.

Vi nere på villan lurade upp en karl att bara gå in för att sedan vända i dörren. Tror inte vi är själva om att göra så.

Anonym sa...

Angående publiksiffran i fredags. Finns ju tyvärr alltid folk som skall gnälla och misstro. Knappt halvfullt stämmer ju nästan om det var 1300 personer i hallen och man får ta in 2000 så helt blåst verkar ju inte anonym ovan vara.
Kan man inte bara njuta av att det var en suverän match med 1300 personer på läktaren (även om det kunde ha varit 700 till). Att sedan ett pucko i Halmstad´s supporters förstör allt kan vi nästan ta efter en sådan kväll. Hammers supporters lovar dyrt och heligt att personen som tände elden inte tillhör deras supporterklubb...kanske läge att informera polisen om vem det var då eller hur.