04 oktober 2007

Igen....fast sämre.

Igår var det inte kul. Efter 10 sekunder bombar vi ett skott i ribban bakom Borgkvist. I det läget redan efter 10 sekunder vet jag att vi skulle förlora. Luften gick bara ur och jag tror att det gjorde det på en hel del andra i Gislerinken också. Under resten av perren så bränner vi två frilägen, en straff, och minst fyra andra lägen. Pantern? Ett powerplay. Ett mål.

Sedan jobbas det och Bystedt gör målet som blir 1-1 och vi pushar på hårt fram till Pantern får en utvisning efter fyra minuter in i andra. Den skulle de aldrig fått för efter det faller allt ihop och blir sämre än sämst. Klart att det försöks men det såg ut som om grabbarna inte hade kul. 1-4 stannar det vid till slut.

Bystedt svit fortsätter och det är bra. Mättast i magen i hela hallen måste ju de som tog ut Åkerberg till matchens lirare vara. Själv tycker jag att Bystedt skapade själv nästan alla chanser vi fick, Matti blir bara bättre, Wålle räddade totalfjaskot och var höll Vähänen hus?

Hade vi satt några av de chanserna i första och ändå förlorat hade ingen sett tavlorna som direkt ledde till ett par av målen för skåningarna. Måste bara hitta harmonin nu.

Bara att konstatera. Vi fick inte in pucken denna afton heller. Får jobba satiken och moralen räcker inte hur långt som helst.

*

En sak som inte var bra och som vi vann enkelt ändå. Klackmatchen!?!

Inga kommentarer: