17 december 2008

Hockeyn kom tillbaka.

Tycker det kändes som hockeyn kom tillbaka till Gislaved ikväll. Stor bortaklack, kö till kioskerna och lite liv på läktarna igen. Vi fick även se en kanonmatch till att börja med.

Mannebilden mer behövlig än någonsin för Samuelsson.

Men sen tog domare Marcus Samuelsson över i andra och dominerade perioden så till vida att man lackade ur fullständigt. Att GSK grabbarna bara kunde hålla sig innanför skinnet är en gåta. Riktigt orättvis bedömning. Tyckte så jäkla synd om spelarna som kämpade värre och en enda person bara drar undan mattan för dem.

I första perioden så är det en bra match och vi får Sikarna dit vi vill. De var inte så katiga och 2-2 är det på resultattavlan. Sen i andra så kan vi gå upp i en 4-2 ledning och därefter hjälper Samuelsson Skövde genom hela matchen. 4-4 är det i pausen och vi har fått kämpa rejält i boxplay långa stunder men stått emot bra. I tredje så kan vi inte stå emot domare och Sikar längre och chanserna uteblir till att kunna jaga ikapp. 4-7 slutar matchen.

GSK målen. Åkesson, Flygar, Hellman och Kovalonok.

Det blev alltså Olofström som tappade poäng mot Khk och fick stanna kvar i fortsättningsserien med oss. Kungälv och Skövde till Allettan.

Egentligen synd att vara besviken. Vi hade inget att spela för men när man blir orättvist behandlad känns det ruttet värre.

Gå med högburna huvud GSK!!

Vi såg vad som hände.

2 kommentarer:

mannen bakom hallen sa...

Ja du Mårten tur att man inte va spelare i GSK igår.Dom kanske ska göra som i allsvenskan,börja rensa bland domarkåren. Ha en riktigt God Jul Så hörs vi när jag är i Palatset den 30dec

# 72 Mårten sa...

Tackar!

Jobbar min sista dag i morgon för året och är sedan riktigt långledig.

Det skall bli skönt nu.

Höres!