06 december 2008

Kallekrona.

Ja så hade Rotsnubblarn sagt. Det är det dags för i morgon på bortais. Ett Kallekrona som jagar febrilt uppåt i tabellen men 6 p upp till Allettan känns tungt för dem med endast fyra omgångar kvar. Vi har fyra pinnar upp till en extra bonuspoäng men får nog se till att behålla den vi har i första hand.

Att se upp med är Sebastian Arvidsson och Carl-Johan Svensson. Den sistnämda provspelade hos oss efter förra säsongen och har lyckats riktigt bra där nere. Men klart att det är nog hela Khk laget vi skall se upp med. De är på gång ordentligt nu efter att ha lärt sig vad div 1 innebär.

Taktiken är uträknad redan. Proppa en hemmaspelare ordentligt tidigt och efter varje avblåsning skall vi gagga och hacka och vara en pain in the ass. Söla vid varje byte. Är vi tillräkligt jobbiga så får vi ner deras anstormningar rejält och på det sättet få spela lite högre upp i banan. Gör vi det så följer publiken efter och tröttnar de med.

Enligt Nermo i VN så skall det förhoppningsvis finnas tre femmor att tillgå denna gång. Hoppas det för mot ett Khk skulle inte jag villa se ett GSK med endast elva man att tillgå. Khk är ett lag som kan gå på rejält hemma och inte som Uik bara stå på hälarna och vänta.

Får helt enkelt se om man hamnar i blekinge under morgondagen. Inget klart än. Men har vi kuskat hela resan hittills så skulle vi väl kunna fullfölja den tycker man. Hur som haver!

GO GSK GO!!

Inga kommentarer: