15 oktober 2008

GSK vann bottenkampen.

En vacker tavla.

Det gick att vinna när jag var på plats trots allt ju. 5-3 mot Ulricehamn. GSK målen gjordes av Elfving 2, Kovalonok, Ericsson och Ageflod.

Ulricehamn är inte bra. Det räddar oss idag. För vi var inte ett skit bättre. Näst intill inte en enda förstapassning sitter. De flesta står still och undrar när pucken skall komma till dem. Närkampsspelet och pulsen i anfallet fanns inte många sekunder under matchen. Utvisningar i parti och minut.

Men spänningen är det inget fel på. Det blir en fin show när det flummar runt runt runt och lite till runt runt och runt. Det svängde värre resultatmässigt alltså.

I första så får en Uifare gå igenom i ett inte allt för högt tempo. Lite väl enkelt får han komma till skott och 0-1 är ett faktum. Drott hette killen. Perioden slutar 0-1.

I andra vänder vi på steken. Vårat nyförvärv Gustav Elfving gör först ett med en dragare. Bara 49 sekunder senare gör han ett likadant mål till ungefär. Perioden är vänd och slutar med en 2-1 ställning.

I tredje kommer vi ut starkt och Elfving bommar friläge. Bysse får öppet mål som jag vet inte hur målisen räddar. En fantastisk räddning helt enkelt. Bara anfallet efter gör dock Uif 2-2 i stället på ett bökmål. Två minuter senare ringer det igen. Då i pp. 2-3. I samband med det målet snackar eller någonting backhoffa ut sig i tio minuter. Detta skede i matchen hade knäckt vem som helst. Även mig. Men då tar Nermo/Nicke timeout. Direkt får vi in kvitteringen.Inge vackert mål men dock mål. Det knäcker tydligen gästerna för sedan i jämn takt gör både Ericsson och Age var sitt och fastställer segern till 5-3.

En go sådan med. Och tack vare övriga resultat så fick vi häng värre uppåt i tabellen. Helsingborg och Karlskrona skall inte vara någon utopi att komma ikapp. Men klart skall det ske så måste spelet bli bättre. Eller snarare att vi får ett spel.

Avd konstigt. Tränarna spräcker Hoffa, Kölle, Bystedt. Hellman och Flygar var båda tillbaka samt nya grabben Elving. Hellman vilade i början men de andra skulle in i laget. Men trots det så hade då jag behållt en fungerande lina och haft lite lugn och ro i en av formationerna.