13 november 2009

Tingsryd borta blev väl svårt.

GSK målet gjordes av Bystedt.

GSK hänger med fint till en början och tar ledningen genom Bystedt. Målet räcker till periodvinst. Det konstiga med perioden var att Tingsryd inte kom in som vanligt och körde skiten ur allt som de brukar. De var lite väl slappa. Endast fyra skott hivade de iväg mot Strömberg.

I andra så kommer Tingsryd ut stark och deras powerplay ger utdelning till periodens enda mål. Efter det rullar spelet på i långa sjok men vi är således i allra högsta grad med i matchen fortfarande men bygget är inte klart förens sista spiken är islagen.

I tredje händer det man befarade skulle hända i första redan. Taif tar fram det som behövs och gör 5-0 i perioden och slutför jobbet som betyder sextonde matchen i rad utan förlust.

1240 såg på.

Alla topp fyra lagen (Taif, Oik, Khk Nybro) vann sina matcher ikväll. Det gjorde även Pantern som ser ut som enda laget som klarar hänga på i racet om alletteplatserna. Men långt kvar än. GSK behåller sin åttondeplats i tabellen trots förlusten ikväll.