24 november 2009

Truppen känns nu mer......viril.

I morgon hemma mot Olofström så gör Mike Wirll debut i GSK tröjan. Känns mycke välkommet nu efter en räcka förluster och en trupp som behöver all energi den kan få. Är nu Mike den lite mera spelfördelaren så tackar jag och tar emot. Tror en som Bystedt behöver det för att börja likna sig själv igen. Sen en rejäl kraft till som Mike gör att Nermo får lite mera att laborera med framöver.

Olofström lär gå hårt de kommande matcherna. De har GSK i morgon följt av Halmstad och Mörrum. Även de inser att det inte är ett omöjligt program för dem att ta full pott eller i det närmaste. Gör man det så är inte allettan långt borta för dem. Men de har vacklat förr som alla minns. Men denna gång tar de sig vidare för det ser onekligen bra ut för dem från sin säkra andraplats i tabellen.

När Fitzy gjorde debut så var det mot Hhc och karln gjorde tre mål. Tror inte vi skall förvänta oss något sådant mot Oik i morgon då de är för bra för det. De lär väl ta Mike hårt, och gör de det så kan man ju hoppas att de glömmer bort övriga GSK:are.

Har inte så mycke mer att komma med då man inte sett nyförvärvet själv än. Man hoppas bara att GSK skall komma ut mera som ett lag och hjälpa varandra och framförallt visa viljan och kämpatakterna igen. Gör man det så kvittar det nästan hur det går i matchen. Vi har viktigare matcher att vinna än denna för att plocka hem lite bonuspoäng.

En påminnelse till bara. Mark Hurtubise. Oik:s bäste poängplockare och förstecenter ståtar med 16+18 på 18 matcher. 34 p det! 22 p mer än våran egen Mattias Pettersson som leder våran interna på 12 p. På de 34 poängen så leder han hela seriens poängliga. Men ha förtröstan GSK.are. Han har bara +5 i plusminus. Han har varit inne på 23 mål framåt och hela 18 mål bakåt. Värt en tanke är att de släpper in betydligt fler mål än både Taif och Nybro gör.

Seså - alla till rinken i möran!

Inga kommentarer: