27 november 2009

Fredagsmatch i blekinge.

GSK far ner till Karlskrona för att försöka upprepa det som hände sist laget var på besök. Den gången vann GSK med 3-2. Det blir förstås riktigt svårt att göra om det igen men det skall spelas om det först som det heter.

Det är en annan Khk trupp vi får möta denna gång. Skoogen är tillbaka efter skada och man har även lånat in backen Mario Altman från Örebo. Ett fullblodsproffs. Österikisk VM back så sent som sist VM gick av stapeln.

Saknas gör fortfarande den riktiga spetsen i Fahlqvist och den nyvärvade Steve Yetman som är skadade bägge två. Yetman poängmaskin i ECHL och har testat AHL. Även rutinerade Jimmie Svensson saknas. Det tar givetvis udden ur laget en smula fortfarande.

Så vi skall nog hålla huvudena högt och inte vara slagna på förhand. Vi vet att vi kan vinna där nere nu. Deras målisar Fransson och Pettersson är kassa och Ottinger och Höök förmådde inte ens bära Mörrum i ettan utan degraderade dem. Endast tre egna produkter förfogar man över i A-truppen varav en i Jimmie är ur spel för tillfället. Var har Köööbelaget hjärtat. I plånboken eller på isen? Får man dem ur balans som vi fick sist så är det motigt värre för dem.

Eliminerar vi misstagen idag bara och spelar så enkelt det bara går i inledningen och tråkar ut dem och högborgens publik så är mycke vunnet. I det läget så träder deras och våran älskling Bystedt in och snurrar Skoogen så yr i mössan att man inte längre har riktig koll på varken Pettersson, Wirll, Boman och Backhoffa.

Soffan intas för min del ikväll med Karlskronakanalen på datorn. När vi var på vallen så vann GSK. När jag var i soffan sist laget var i Karlskrona så vann GSK. Varför ändra på konceptet?

Kör hårt av bara tusan ikväll GSK!!

Inga kommentarer: