10 november 2009

Nu står GSK på agendan.

Ett rätt gött uppehåll har det varit då jag lagt GSK på hyllan helt efter nederlaget i Nybro men nu så sugnade man till igen. Det råder vi bot på i morgon då laget möter Mörrum hemma. Ett Mörrum som är ett lag mer på våran nivå så nu skall det väl bli lite match i alla fall.

Svårt att hitta lika många poängtoppar i Mörrumslaget som i övriga motståndarlag. Den ende är David Nilsson på 12 p. 1+11. Efter han ser det lika klent ut som i GSK.

Tingsryd, Khk, Nybro, Oik har alla kryddat trupperna med meriterade spelare i uppehållet. Det är nog alla lagen som går till allettan till sist så som de satsar. Så känns det nu.

Mörrum däremot toppar med sparkad tränarduo och ny lagkapten och hoppas i och med det att få till en ändring. Får se redan i morgon om det är melodin. Endast två segrar har de på full tid varav en är deras hemmamöte med GSK. (5-3)

GSK får man hoppas är vakna direkt i matchen och håller tätt så det inte blir som i många matcher att det är underläge 2/3-0 redan efter de första anfallen. Nu måste försvarsspelet komma igång bara så vi kan få till ett någorlunda spel. Då är det inte bara backarna man snackar om. En av våra centrar står på -18 och då är det svårt att vinna. Hjälp till bakåt. Alla!!

Conny spelar inte mer. Vad säger man? Förra säsongen var det Ericsson. Nu Berggren. Att det blir virrigt i spelarledet i år igen är inget som lockar till sig publik direkt. Men vi hårdhudade lär stå där i morgon igen. Var så säkra.

Kämpa på GSK!!

Inga kommentarer: