13 november 2008

Underhållning noll.....En pina.....Ja!

Svein-Ove väntar på mål.

Igår var vi på hockeyresa igen. Till Helsingborg gick den. 179 andra hade samma plan och vi fick se Hhc vinna mot GSK med 5-1. Målskytt Elfving.

Det var inget snack om vart segern skulle hamna. I en rätt jämn första där det böljade lite hit och dit kunde hemmalaget ta ledningen med 1-0. Skotten skvallrar hur det såg ut. 7-6.

I andra sedan gör vi jordens alla misstag och Hhc kan göra tre mål till. Ett i boxplay. GSK.s enda mål kommer genom ex. Hhc.aren Elfving. Rätt bra bild av matchen. GSK var inte med på vårt eget mål ens.

I tredje försöker vi komma igen men det hjälper ej hur vi försöker för vi kommer ingenstans ändå. Helsingborg fullbordar slutresultatet med ett mål till bara. 5-1 och den tolfte förlusten på full tid för säsongen var ett faktum för GSK.

Tror knappast vi sköt ett enda skott på mål i powerplay. Och vi tar burskydd för minsta lilla och försöker att passa åtta nio gånger innan vi passerat våra egna tekningscirklar. Det är totalt helt jäkla omöjligt att göra mål på det sättet. Bystedt kör fast helt själv i anfallszon. Får åka hela vägen ner och hämta och ta upp pucken alldeles för långa sträckor. Han är totalt slut när spelet närmar sig motståndarmålet. Backarnas uppspel är av korpklass. Motståndarna får glida hur lätt som helst igenom och få både tre och fyra lägen att göra mål. Ingen rensar returerna.

Spångberg är den enda som får godkänt. Utan han hade det varit tio i baken.

Något måste hända nu. Detta räcker inte till ens i en eventuell kvalserie till våren. Riktigt kass var det igår.

Hemresan var förstås dyster och kändes väldigt lång i ösregnet. Men ett gott skratt blev det ändå vid matstoppet. För hur svår är det att se skillnad på en Opel vectra och en Skoda felicia. De var båda blåa skall skrivas till grabbarnas försvar.

VAKNA GSK!!!!!

*

Karlskrona i morgon. Skall vi vinna där krävs det att vi gör sju mål tror jag. Hur nu det skall gå till. Men jag har haft fel förr. Det känns som om vi skall kunna vinna måste vi få laget och den stora publiken ur balans. De måste få pressen på sig ordentligt. Nu hade de det mot Helsingborg och vände i sista rejält. Självförtroendet är som svart och vitt mellan Khk och GSK. Khk fick tillbaka sitt mot Hhc och kunde slå Kik hemma igår. Så det luktar skitresa hem imorgon natt med.

Hua mig. Tätt mellan givarna nu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fagervall blev ledig tidigare i veckan. Nu är även Tornberg ledig. Borde inte GSK satsa lite?

Anonym sa...

Haha, kul!

Kan ju locka med kanonlya på trasten haha.

Dreem on säger ja bara!

Anonym sa...

Okej,för den som ännu inte fattat,framgång stavas PENGAR pengar eller större plånbok you name it!

Anonym sa...

Välkommen till Karlskrona!! Hur många blir ni som kommer ner? Kom gärna förbi Black Bugs bord i entrén och snacka lite!
Ha dé så syns vi ikväll!!
/BB

# 72 Mårten sa...

Black bugs.

Vi blev endast fyra som kom ner och missade er faktiskt vid erat bord. Det var sådant mingel vid entrén.

Men lovar att komma nästa gång om det blir någon sådan.

Heja väl och kämpa på!

Anonym sa...

Synd att ni missade oss, men det blir nog en ny chans ;) Men jag såg er 4 där ni satt iaf! Och att ni gjorde ett gott försök att heja in era killar när de äntrade isen, hehehe.
"Tjommen" med röstresurser är KHK´s egen maskot "Sune";) Skapar gott tryck på sittplats när han drar igång, hahaha
Väl mött nästa match!
/BB