05 oktober 2008

2-1 till GSK..!?!?

I sista perioden!

En helt klart bra period av GSK där vi jobbar kopiöst. Ett byte fastnade på mina näthinnor. Hallberg är obekväm värre och vinner således puck djupt i egen zon och gör man det kommer man upp i banan med ork kvar. Oik.arna gick inte nära mer.

En bra sak till var att Bystedt kom lite renare mitt i banan. I de tio mållösa perioderna har han fått driva puck helt själv och då hamnat i gröten eller i hörnen. Låt andra göra det så Bystedt får vara där han är bra. I slottet! Målet kom där med. En lättnad. Och så fort det hade hänt fungerar spelet bättre och givetvis att moralen återfinns igen. Ageflod rider på det och sätter en puck med. Eller är det kanske Brynäsvågen han red på? Fasen vet. Men 2-0 var det då. Att sen Oik kan göra ett är att de får en spelvändning på kanten. Robban kanske står lite fel och Oik.arn sätter den. Men Robban gjorde bra ifrån sig och räddade en massa fina lägen.

Innan dess var detta det mest intressanta att titta på. Zambonins elva varv klarades av gallant.

Vi blev en fullastad röd skapelse idag med. Och på rekommendationer så hamnade vi på Vislanda värdshus på nervägen. Inget jag ångrar. Den godaste utematen jag ätit på mycke länge. Dyrt var det inte och tjejerna i personalen bjöd på ett glatt mottagande. Matstället är givet nu när resorna går åt blekingehållet till framöver.

Blir en rätt go vecka nu med lite hemmatid. Två hemmamatcher bara och ingen speedway. Sista sexton dagarna har gått i ett rus. Oskarshamn, Skövde, Gislaved, Motala, Gislaved, Gislaved, hemma, hemma, Malmö, hemma, Vetlanda, Gislaved, hemma, Växjö, hemma och Olofström på plats.

Kanske att man skall städa lite..........

Inga kommentarer: