27 januari 2008

MP är nöjd nu!

Kul med lite folk på läktaren igen, om än inte trångt.

Blev lite konstig uppladdning inför matchen mot Helsingborg denna gång. En timme senare matchstart och bjudna av GSK till V.I.P middag. Jo det är sant! Riktigt nice mat och trevligt sällskap. Besök av coach och lite roliga tipstävlingar. Supporterbordet sopade banan och tog hem alla vinster. Rutin kan man stava det. Schyst som fasen av klubben och man kan bara buga och TACKA!!!

Vi vann! Skrockfull som man är så sa vi att nu måste vi ju ha denna uppladdning varje gång. He he!

Väl ute på läktaren och den fina nationalsången som framfördes live av tyvärr jag vet inte vem men bra var det kunde GSK komma igång. Och det rejält! Lite tamt första byterna men sedan satte vi fin press på Hhc försvaret. Bombardemanget slutade med att Erik kunde näta i ett powerplay och terriern Kölle fortsatte och fortsatte så att säga. Först med en puck som målisen trodde han hade men den var fri två meter därifrån. I tom kasse kunde han lätt sätta den. Sedan stod han vid sidan om och bara petade till pucken som ändrade bana och gled under Alm.

Andra perren fick vi lite utvisningar mot oss och Hhc kunde komma upp i banan lite. Kändes ändå ganska lugnt i boxplayen och det hände inget där. Men efter fick de ett två mot ett läge och satte det på en chanslös Sandahl. Då först kom nerverna. På mig i alla fall. Perioden rullar på och först i fyrtionde minuten kunde Kölle böka in sitt tredje för dagen. Inte vackert men mål. Trodde domaren skulle blåsa för blockering men pucken var väl lös. Fint värre med 4-1 så nära paus.

I tredje får motståndarna chansen efter en dubbelutvisning. Vi får en till bara en liten stund senare. Men det reder sig och sedan känns det som vi har full koll och reder ut matchen fin fint.

Hela laget gör ju vad de skall idag. Kölle får rejäl utdelning på slitet. Och stor sorg så får vi nog bara se Per och Emil en match till. Tror jag. Inte mer hemma i alla fall. De prisades efteråt idag. Inte bra!

Nu minglade jag inte runt så mycke eftersom vi var i klubbrumet i pauserna men tur att det var uppehåll och fint väder så att grillmästarna fick det lite lättare. Hoppas många tog chansen att spisa en korv och annat där. Själv tog man kvällsmaten där. Några fanns kvar.

Frivilligentré är mumma. Pyntade in 300 spänn där och vann ett årskort till nästa säsong. Synd att säga att man gick minus direkt. "ut med packet" fick man höra när namnen lästes upp. Får bjuda på den! He he.

Runskriftens författare Runesson får man gratulera specielt idag. 4-1. Den satt fint chefen!

Inte nog med att man skall synas här. Bli inte chockade när ni öppnar tidningen i morgon. Blev plåtade och förhörda om varför vi åker på hockey som vi gör. Blir spännande att se hur det kommer att se ut. Mobbing på jobbet att vänta?

Tur man var sen hem. Behövde inte leta efter karetan!

Sammanfattningsvis så var det en hellyckad dag med vinst och mycke folk. Glada miner och att...

GSK ÄR VÄRLDENS BÄSTA KULBB..!!!!!!

Inga kommentarer: