22 januari 2008

Dåligt med GSK hockey.

Inte förrens söndag smäller det och då smäller det rejält med enkronan. Ska bli kul som tusan och hoppas på folk värre. Tar alla 385 stammisar med sig två polare och att Gislaved vaknar lite på att det är gratis och kanske att man hjälper GSK en smula så blir det fullt i år igen. Ingen omöjlighet.

*

Satsat på att gå slaviskt på kvällarna nu. Gjort det en tid och det ger resultat. Ingen onsdagshockey betyder bara att det blir en runda till bara.

*

Måste ju erkänna att jag har tänkt på målvaksfrågan en smula i dagarna som gått sedan besvikelsen mot Salos gäng. Wålle eller Sandahl på söndag. Låt säga att båda är kuranta och laddade för spel. Jag tror Wålle skall få en chans till. Sandahl lär ju vara megaladdad men gör Wålle en tveksam insats till så in med Sandahl mot värsta tänkbara i Kristianstad så han får rejäl hjälp. På bortaplan är man ju lite mer tillbakadragna. Då kan han spika igen. Men va fasen. Sådant här skall man inte bry sig om för det är ju Niemis bekymmer. Inte mitt!

*

Persskonferens i Tällberg i morgon. Värvarracet med Redhawks trappas upp. Ingen vet vilka dom är. Tänk om "The Finnish Flash" dyker upp. Grosek och en annan är det nog som gäller. Rätt spännande. Kan bli en cool Leksandsuppställning mot slutet.

Inga kommentarer: