18 oktober 2007

Onsdags.

En på tusen skrev jag och det blev inte den där tusende gången denna onsdagsafton. Tingsryd vann med 3-1. Men vi hade chansen för tigrarna var inte märkvärdiga. Ren jommlans tur på förstamålet och med domaren i tredje.

Vi själva måste jag säga att med Helsingborgsmatchen på näthinnorna så var detta en klart bättre insats av grabbarna. Från målis och framåt. Men som vanligt...ja ni vet puck i mål på något sätt. Vi får två PP tidigt och skapar en hel del utan framgång. Framgången kommer när vi reder ut lite Taif PP andra halvan av första. De andra lagen har satt en puck i sitt första PP. Då trodde man att det var vår kväll men så kom skitmålen och vi fick jobba i motvind igen. All heder åt att vi kämpar som fasen matchen ut men det räcker ju inte till poäng trots allt.

Domaren tycker dömde för Taif mest hela matchen. Johan hade det inte lätt, Alengård fick smaka två gånger i samma byte, Kölle kort efter.

Nästan roligaste hemmamatchen för året igår trots resultatet. Bra liv för att vara endast 350 pers. Kul också att man träffade och tjötade med massa goa gubbar som var ett tag sedan sist.

Vad göra då??? Tror på att sitta ner och pinka i båten. Jag har själv sett mer matcher live denna säsong än bägge tränarna i GSK gjort tillsammans typ efter alla semesterturer. Acceptera att vi är ett bottenlag och jobba därefter. Vi har ju varit i denna sits varje år innan jul. Förra säsongen var väl sviten sex matcher och dessförinnan åtta. Så inget nytt med lite problem. Det blir så med ett ungt lag utan stjärnor som kostar multum. Med tränarna på plats framöver så kan vi nog nöta in deffensiven som behövs och läka alla skavanker i lugn och ro så kommer det att funka mot slutet även denna gång. Målet är väl att ha ett lag till förutom GIK efter oss i vår. Det målet gäller för mig i alla fall.

Inga kommentarer: