28 januari 2009

Sitta hemma.....då vinner GSK!

Ja....GSK laget gjorde det igen. De tar alltid poäng när inte man är på plats själv. Blev att följa matchen på BLT och för säkerhets skull på swehockey.

Verkar ha varit en jämn första period. Skotten var i det närmaste lika. De tar ledningen men GSK hade en i ramen tydligen precis innan paus.

I andra så får vi spela mer i powerplay men det hjälper inte för man skulle nog inte nämnt Ottinger i försnacket. Han gör 2-0 i boxplay. Hellman vill ha fortsatt match och gör ett par sekunder senare i powerplay 2-1. Khk verkar ha haft lite mera spel nu men BLT rapportören tycker det är hafsigt från båda lagen.

I paus inför tredje messar jag resultatet och får till svar "Dom gör ett ryck i tredje. Bysse" Och perioden rullar igång Khk har nog det mesta men rätt vad det är så har Bystedt gjort det igen. 2-2 slutar matchen vid full tid och i förlängningen börjar vi i boxplay och reder ut det men nämnda Ottinger drar på sig en utvisning och Nermo tar time out. Powerplayet som följer är det inget fel på. Fidde nätar och GSK tar med sig två poäng hem.

Spångberg gjorde det igen också. 55 skott denna gång. 2 insläppta. Fitzy har två passningspoäng att lägga till sina tidigare 7 poäng. Hellman, Bystedt och Fidde. TACK!

Khk har problem med GSK.....och Spången i synnerhet!!!

Skulle varit bra fint att ha stått där på läktaren ikväll.

Två mycke viktiga poäng om nytt kontrakt bärgades. Fortfarande fyra poäng ner till strecket. Hhc-Uif slutade 3-0 så de bytte plats i tabellen. Men faktiskt så är det lite slagläge uppåt med i och med att Oik tog stryk mot Kik.

TACK SKALL NI HA....DET GJORDE NI BRA G-S-K!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste på Friborgs blogg om korvgrillning på enkronasmatchen.
Vad tror du om det? Kan det vara sant eller något bara för att locka dit tusentals extra personer?

Vad tror du Mårten? Kan det vara sant? Det kan det väl ändå inte vara va?

Mvh
AIA

# 72 Mårten sa...

Det kan du ge dig på. Bara att åka dit och börja köa!