17 december 2009

Förlust med 5-6 i sista omgången.

Kvällens bästa. Wirll, Ahlqvist och Bystedt ställer upp för tek.

Tycker att det var en rätt okej match igår mot Pantern. De är ett spelande lag och det märktes direkt. Det blev mycke skridskoåkning i matchen. Passar nog GSK rätt bra för vi är i förarsätet i matchen och spelar till och från i uddamålsledning i de första 36 minuterna. Efter det så slappnar försvaret av en del med två självmål och ett taffligt målvaksingripande inom loppet av 1.34. På tavlan står nu 4-6 och som vanligt är det bara att jaga vidare. Hoppet tänds igen redan efter 45 nya sekunder när Ahlqvist fullbordar sitt hattrick. I sista sedan visar Pantern sin skicklighet med att spela av matchen. Vi kommer inte till alls för en kvittering.

GSK gör fem riktigt fina hockeymål men det räcker inte ändå. Strömberg får nog ta på sig två tre av målen Pantern gör igår. Sjutton skott, sex mål. Han blev utbytt i andra paus och Lindberg kändes säker på sina åtta skott han fick avvärja.

251 av stammisarna var på plats för att se på.

10 poäng gör kedjan med Bystedt, Ahlqvist och Wirll. Hälften av de poängen stod Bystedt för själv. Tänk er själva. Fem poäng i en match och förlora den. Eller hur mycke var Ahlqvists hattrick värt. Rätt surt!

Rätt surt avdelning två. Spången till X7. Man tar ju för givet att våran sportchef/grupp erbjudit sig. Hur som haver så måste jag önska Martin lycka till framöver men du behöver ju inte ta allt - he he!

Men sura ner sig i allt behövs inte. Nybo tog sig till allettan och nu slipper vi dem på ett tag. Det är bra men än bättre och roligare var att Karlskrona missade topp fyra igen. Det är rent ut sagt dåligt med de förutsättningarna de har. 3081 i snitt hemma. Ikp 233. Ta de siffrorna gånger 100 och sedan gånger 14 så ser ni resursskillnaden bara i publikintäkter. Ljusår!

Karlskrona
Kristianstad
Halmstad
Mörrum
GSK
Kungälv

Så ser fortsättningsserien ut för GSK efter jul.

Västerviks IK i div 1 E är nästa klubb för stålbad. Spelarlönerna sänks med 80% och de är nu alla fria att gå vart de vill eftersom det blivit en kontraktsförändring. Allt beror på glädjekalkyler vad det gäller publiksnittet som varit lågt. Intäkterna har uteblivit.

Allt för nu.

Inga kommentarer: