28 december 2009

Vardagen är tillbaka.

Och i och med det så är GSK igång igen. Man beger sig till Kenneth Lorenzbys högborg Bredstorpshallen i Tranås i morgon för träningsmatch mot Taif. GSK kommer till spel med ett så när komplett lag enligt Nermo. Den enda spelare som är julledig är Bystedt och sen är det lite osäkert om Näslund kommer till spel.

Tranås slutade femma i E-serien och hade en bit upp till alletteplats. Men utan att ha kollat upp det så måste man varit säkerheten själv mot lagen som placerade sig bakom i tabellen. Laget förfogar över ett par poängmaskiner i Patrik Ruiz, Emil Larsson och Anders Olsson. De två förstnämnda tvåa och fyra i hela seriens poängliga. Nästan två poäng i snitt. Men laget gjorde näst flest mål också och för den delen så släppte de in näst flest dessutom.

Conny Berggren. 13 matcher 2+2 i GSK. Nu i Tranås har det blivit 11 matcher och 4+4. Ett klart bättre facit i Taif än GSK. Killen axlade inte att driva ett lag själv så omgivningen i ett något bättre lag gör att det är lättare att få utdelning. Tranås har ju spelat betydligt mer i anfallszon än GSK gjort under säsongen. Om han nu är med i morgon så blir det ett tidigt återseende av gamla lagkompisar. Undra om han kom ihåg Matti?

Förra säsongen blev det ingen träningsmatch i juluppehållet vad jag vill minnas. Aldrig fel med en liten genomkörare i träningen inför återstarten.

Hoppas nu att Lindberg får speltid i matchen. Helst börja den. Tränarduon måste ju veta vad Strömberg står efter all speltid han fått så låta han sitta är inte så farligt. Men halva matchen var är väl ett bra upplägg annars. Bara Lindberg får börja. Sen får vi väl utnyttja att de släpper in väldigt många mål. En sådan som Ruiz har som exempel varit inne på lika många baklängesmål som Bystedt, bara det att han betalat tillbaka betydligt mer.

Kör hårt GSK.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Hur får man igång Karlskronakanalen?

# 72 Mårten sa...

Hej!

Se till att du har mediespelaren VLC installerad på din dator. När du har det skall du ha bild på karlskronakanalen.se. (gratimaterial som rullar jämt)

Gå sedan in via webbshop på sidan och följ instruktionerna. Själv betalade jag via kort och bankdosa via payson. Tror det gick via internetbanken med.

Koden kommer via mail.

Något enögda sändningar är det men desto roligare när det går väl för GSK att höra dem.

Funkar det inte så är det hög tid att fara ner till telebolagets huvudkontor och heja på GSK på plats i stället. Det är hög tid för ett återbesök där nu när det verkligen gäller.

Hej då!