06 januari 2010

Spö 6-0 och ljusår från poäng.

Efter allt snöskottande på förmiddagen så sugnade man till på matchen som GSK hade framför sig. Vi hamnade vid min tv och laddningen var god men vi hade ju knappast satt oss förens det var 1-0 i baken och morsning och good by. Khk är inte nämnvärt bra i denna match. Skillnaden idag är att de möter ett mesostförsvar som tillåter motståndarna att glida in i slottet hur de vill och med enkelhet kan näta rätt ostört bakom Strömberg som vaktade målet idag - igen!

Tamt var det som skrivet. Men när Wirll fått en tia i andra perioden för en tackling och har suttit ungefär en minut av den så snackar Bystedt till sig en tia då det sekvenser efter är lite motigt. Ha båda våra ess på botbänken nio minuter mitt i matchen samtidigt är über B.

Sju mållösa perioder i rad nu för GSK, inklusive Tranåsmatchen och endast 15 skott idag bara. Svårt att vinna då.

Khk gör inga klapp klapp mål. Det går alldeles för enkelt. En dragardump från blå går in. Två av målen får Khk:are glida in i slottet så enkelt att jag vet inte vad och lägga in pucken. Ett är ett slagskott från blå med fri sikt för Strömberg.

Fyra av målen kommer i powerplay. Det var i den spelformen de fick riktigt tryck på oss. Annars i matchen rördes en kleggig sås runt mellan lagen bara och ingen smak blev det på röran.

Brasar 3+1 - Fahlqvist 1+3 - Yetman 3 ass. Rätt effektivt, men dyrt.

2768 såg på så cash kom det in i alla fall.

Nu är det ju inte denna matchen som är den absolut viktigaste i serien. Kungälv fick bara en poäng ikväll och Mörrum förlorade så en stor del i chiffret framöver blir att ta plus totalt i mötena med dessa två lag. Och Mörrum står på tur redan på söndag i rinken. Då måste vi höja oss flera klasser och ha någon form av struktur.