05 januari 2010

Khk i omstartspremiär - borta....

....och det är nu det gäller.
....och träningsmatcherna är slut nu.
....och poängen måste komma nu.

Ja - läs vad ni vill. Nu gäller det helt enkelt. Vill vi klara oss från kvalserien så är det hög tid att börja vinna nu. Vårserien börjar för GSK:s del nere i Karlskrona. Ett Karlskronaläger som är mer än toköverladdat nu sedan missen av uppsatt mål som var allettan. Deras lag är så gott som skadefritt. Endast Jimmie Svensson är indisponibel. Detta gör att det blir verkligen ingen lätt match för GSK i morgon.

GSK är även de skadefria nu och coacherna har bara att få ut max ur det man förfogar över. En bra start är vi nog oerhört beroende av då pressen helt ligger på blekingegänget. Som alltid så ju längre man stretar emot så kan det sluta hur som helst. Och är de nu kompletta och går på allt folk så kan de börja och åka och "se" på varandra om de nu inte får utdelning.

Ett besök i telebolagets huvudkontor under morgondagen är i tankarna i alla fall. Men just nu ute vräker snön ner så 44 mil i bil/buss vete katten alltså. Det går ju trots allt se matchen via datorn men där syns och hörs man ju inte för laget nu när det verkligen behövs. Vi avvaktar in i det sista.

Ge absoluta järnet nu GSK. Mer kan ingen begära.

GSK - vi ger oss aldrig!

Inga kommentarer: