06 januari 2008

Bystedt bäst igen.

Hemma igen från Helsingborg och jag var gladare när jag åkte än nu kan man säga. Ressällskapet var det inget fel på. Goa grabbar hela bunten. Det blev bara min bil till sist. Välfylld dock. Att det bara blev min bil är en skandal i sig.

Matchen kom igång inför hela 239 personer och vi fick ta tag i det till en början men en rad utvisningar hejdade anfallslustan. Men det man mest kom ihåg är Pärs tavla som leder ovillkorligen till 1-0. Skall göra ett uppspel från burskydd men det veter sig inte bättre än att han får en zeppoträff på pucken och den hamnar hos en helt ren HHC spelare som lurar Wålle med en enkel dragare. Inte bra men sådant händer tyvärr även "dyrare" spelare. En straff missas av Bobby direkt efter målet dessutom. Inte en av våra bästa perioder det här skall sägas.

I andra sedan kommer vi in i det när domaren ser även oss på banan. Han måste dock blivit bländad för vi fick ingen mer nytta av karln ikväll mera. Utdelning får vi genom Bystedt. En dragare i slottet. PP spelet var inget att hurra för men mål blev det. Så efter det ryker den ena efter den andra GSK.aren trots att de tillåts att hänga och klänga på oss hela tiden, interfera bort oss, armbågstackla oss, speara oss. Vi däremot fick inte slå till en klubbspets för att forsöka få pucken. All heder åt Englund som åkte på den att han inte klagade ner domarn utan åkte jag tror i 110 till utvisningsbåset. Milt arg dock. I detta läget gör klängaporna 2-1 och då är man rätt låg på läktaren.

I tredje fortsätter GSK pressen och HHC vill bara krossa sönder det hela villket de försökte hela matchen. Detta ledde dock till en utvisning som en ensam Erik som det kändes kunde promenera runt kassen och göra en köksvägare. Dock dök Bystedt upp igen i protokollet med en ass också. Rättvist minst sagt.

Sudden sedan. Vi för och får ett PP till efter tre min. Utan resultat dock. Här tror jag att GSK höll igen en hel del för att inte ge fler poäng till dem. Men man måste våga vinna med ju. Ett bra läge var det.

Summering. Vi spelar hur kasst som helst. Inget bra powerplay. Missar målet på jag tror tjugo skott. Det är på mål det blir mål. Inte vid sidan om. Och det vi träffar är tama isare. Alengård spelar med amerikanerna ikväll. Vill ha Johan där. Tycker han kommer bort lite med Kölle och Rasse. Men att de jobbade in oss i matchen skall man inte ta ifrån dem. Bom Bom och Lidas får sitta hela matchen. Okay! Vi fick 2-2 ju och det flöt på.

Helsingborg då är inte ett skit bättre. En sabbahockey av rang med en domare med sig. Ja jag lackade ur på han rejält vid 2-1. Så är det!

Det bästa är att vi jobbade ju som tusan och kom igen två gånger. Har man en extra emot sig hela tiden är det jäkligt bra. Att sedan poängavståndet höll sig vid en poäng får vi ta med oss nu när vi inte kunde vinna.

Inga kommentarer: