18 januari 2009

Pinsamt GSK!

11-1 och Bystedt var den ende som hittade rätt. Chanse fick en passningspoäng om ni undrar.

Spången, Hellman, Tobbe och Murray var inte med. Spången betyder mycke för GSK-laget och kände man sig slagna på förhand bara för att Robban skulle stå i målet? Fan vet! Alla målisar var det än står på ryggen måste ha hjälp. Fatta det GSK!

Vi spelar inte igelkottförsvar i denna matchen direkt. Nästan alla Oikmålen kommer på spelvändningar, frilägen och dylikt. Robban tog ofta första skotten. Men både en och två returer klarar ingen målis i världen. Där måste vi vara först och hjälpa till.

Sen kan tilläggas att vi har en handfull frilägen utan att näta i första perioden. Chanserna fortsätter genom matchen utan att sättas dit. Oik däremot. Skjuter i stolpen och pucken tar i bakhasorna på Robban och in. Så såg det ut. De lyckades med det mesta medans vi låg på och missade. Inget lyckades helt enkelt.

Avhoppen idag är inget att prata om. Vi ska inte ta stryk med 11-1. Vi har Ranta och Larsson med. Chanse dessutom. Alltså välbefolkade och ett jävligt mycke bättre lag än när jag var i Olofström sist. Då fick vi spö med 7-2. Vi spelade tokfel så här i efterhand idag. 11-1 va fan!

Avdelning sur resa det här!

Och Gislaved. Supporterspelare? Var fasen var ni?

Jag vill radera hela skiten här och skriva om. Men nu får detta stå kvar. Finns tusen vinklingar man vill göra efter en sådan här match men att i mitt tempo plita ner allt det funkar inte. Bloggredaktören måste försöka sova lite med.

Om det går.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Och Gislaved. Supporterspelare? Var fasen var ni?


Vad menar du?

# 72 Mårten sa...

För tillfället spelar GSK sina viktigaste matcher på hela säsongen. Serien har börjat mycke bra och pengar har samlats in till en som gjorde tre mål i debuten.

Var fasen är Gislavedsborna när det skall avgöras? Visa att ni vill ha ett div 1 lag i byn! Stötta laget! Visa er på matcherna!

Som vanligt igår var Gislaved grymt underrepresenterat på plats.

Pinsamt var ordet.

Anonym sa...

Men du undrar var supporterspelaren var. Han spelade väl? Eller var han skadad?

# 72 Mårten sa...

Anonym 2.

Läs första raden i det du kommenterar så kanske det klarnar till!

Anonym sa...

Klartext: DET ÄR NÄSTAN ALDRIG NÅGRA FRÅN GISLAVED MED PÅ BORTA MATCHERNA,oftast är de bara från Reftele, smålandsstenar och Ås som åker.
#50

Anonym sa...

Jag förstår din frustration sitter nästan i samma läe här,men det är bara att bryta ihop och komma igen!

Anonym sa...

Supporterspelaren spelade matchen. Varför skriver du annat Mårten?

# 72 Mårten sa...

Anonym 3.

"11-1 och Bystedt var den ende som hittade rätt. Chanse fick en passningspoäng om ni undrar."

Som skrivet....första raden var det!

Nyktra till nu!

Anonym sa...

Varför undrar du var supporterspelaren var när du samtidgt svarar på det? han spelade ju matchen och svarade för en assist.

Vad menar du med raden "Och Gislaved. Supporterspelare? Var fasen var ni?"?

Varför skriver du "nyktra till"? Varför är du otrevlig? Ska man inte få fråga vad du menar?

Anonym sa...

Tror Mårten undrar var dom supportrar som sponsrat spelaren befann sig under matchen. Man borde ju ha ett visst intresse av att se hur investeringen sköter sig eller?????

Rotsnubblarn.

Anonym sa...

Svar till Rotsnubblaren: Om Mårten menar så, varför skriver han inte det då?