21 oktober 2007

Losersviten växer.

Denna gång blir det dålig film på dåligt powerplay. Som vanligt så har vi chansen. Idag i boxplay men Rasse gör allt rätt tills Sandström dyker upp i friläget. Direkt efter sätter Trojanerna 0-1. PP och mål direkt. Då känns det som man vet var det barkar av.

Matchen rullar på och det vi skapar kommer i första perioden De andra händer ingenting. Två skott i andrarundan på hemmaplan är inte värst bra. Femton totalt. Men klart skjuter gör vi men vi missar ju målet.

Får inte bara måla fan på väggen för Åkerberg, Kölle och Olofsson jobbar på bra och valet sa vi stod mellan Kölle och Åkerberg till bäste spelare. EAB tog ut Rasse mycke riktigt. Heiel och Lidas ihop med Johan funkar hyfsat med. Johan ska leda en kedja och det kan Heiel tacka för. Han blir bättre på detta sättet.

Vi är inte bättre än så här nu. Lite tråkigt för oss som följer grabbarna. Vinna är kul!! Och det känns som evigheter sedan sist. Tror vi får vänta tills Göteborg kommer till oss. Eller är OIK världsmästare nu? Kanske läge på onsdag. Har hänt förr.

*

Tur som satan att man har dagens höjdare kvar nu. Två timmar kvar bara.

Inga kommentarer: