09 oktober 2007

Kungälv nästa.

Ja det är det och skall man dit?

Hur skall det bli fart på förstakedjan? Tobbe, Erik och Johan. Låt den vara och de kommer förr eller senare köra skiten ur och mala ner motståndarna. Eller splitta den. Tre ledare i en och samma kedja. Problemet för GSK är att vi tappade Robin och Stampes. Två rejäla centrar som gjorde sitt i det tysta. Men att de hjälpte backarna och försvarsspelet står utom allt tvivel. Den jämnheten kommer vi aldrig att få i år som vi hade i fjol. 6-3 som största förlust. Det mot Oik. Vi har ju redan i år förlorat rejält.

Vet inte? Långt dit en onsdag.

Kungälvs ishall Oasen kan man lika gärna kalla en simhall. För det är det! Känndes jäkligt fel att gå in där i foajen i hockeytröja när vi var där sist. Alla andra kom för att simma.

Men det är ju GSK det gäller.

Ett samtal av en annan bloggare från Gislerinken ikväll skvallrar om den nye back Svensson. Bättre på grillorna och lång och jänglig. Man blir ju nyfiken värre.

Så va fasen vi sticker dit!!!!!

VN idag. Krigsrubrik värre. "GSK sparkar fjaskofinnen". Inte bra för nu säger alla att. Nu är det som förr igen och klubben vet inte vad de gör, och så stannar de hemma i tvsoffan. Okay. Han höll inte måttet men desto bättre då att ta tag i problemet direkt. Verkar ju löst sig fint ändå till sist.

Nu är det klart. Vi åker! Längtar redan tills i möran.

Inga kommentarer: