23 oktober 2007

Bortamatch dax.

Men utan mig. Grabbarna får klara sig själva i morgon. Har varit på plats alla tio omgångar hittills. Motivering till varför det inte blir åka av till Olofström. Ingen har ringt hit och proppat på. Fick en fråga i cafeterian men avböjde. Långt en onsdag. Hade vi bara varit mä så, men nu är vi inte det. Kanske blir en tsunami om jag blir hemma, det lossnar av bara tusan. Swehockey blir bra i morgon. Grabbarna fattar nog!!

*

Sopranos avsked får ett par rader med. De valde det fega slutet. Allt som vanligt alltså. Kunde ju annars låtit AJ mejat ner hela "familjen" eller en riktig slakt New York mot Jersey. Eller att "T" använt automatkarbinen han fick av Bobby. Så blev det inte alltså utan livet går vidare och affärerna lika så.

Det är klart att om 12 miljoner tittar på sista delen i USA och det hade blivit en masaker till avslut så hade väl det blivit en i verkligheten med. Så är min fördom mot USA. Räcker att en mainiac och det landets vapenlagar tittar så kan det räcka ju.

Själv tycker jag att det var det helt rätta slutet som blev. Så har serien varit hela tiden. Det bara glider på. Och om någon Soprano gått bort så hade det svidit en del.

Inga kommentarer: