20 januari 2008

Balders balle, Mimers mutta, Odens ollon, Frejas patte.

You name it! Besviken som tusan nu.

Kungälv gör en kanon bortamatch och vinner med 3-2. Nog det som smärtar mest.

Men!!

En sån jäkla tur det laget har. Ikväll droppar de in två mål. Täcker jag tror 25 skott stående på benskydden. Allt studsar villken målvakt de än har deras väg. Tar ut målisar och reducerar och kvitterar i samma match. Slåss från avbytarbåset och klarar sig från matchstraff. Så trött så det finns inte på dem nu.

GSK hade heller inte det där flytet idag. Bystedts två poäng saknades rejält idag. Hade vi haft dem så. Han var inte vän med pucken helt enkelt idag. Erik har två tre rejäla målchanser utan att näta. Jimmy gör bägge GSK målen. Bägge i powerplay. Första endast fem sekunder in på överläget. Andra sedan är på tok för sent. Endast 40 sek kvar av matchen i spel sex mot fyra. Matti. Behövde han åka fram mot spelaren ens och fullfölja när hesa Fredrik ljuder.

Davis hade lite skott som studsade hit och dit. Rätt pigg annars men Holeczy tekade som skit. Såg inte en vinst tror jag. Ödestiger förlust vid ett av målen. Wålle ska ta två ser det ut som från min plats. Eller om inte de haft sån röta så hade inte en av droppen gått in.

Kik spelade i ledning för det mesta och GSK fick jaga. Det var så det såg ut. Mycke moral lades ner av GSK lget. Marginalerna var inte med oss heller. Kik gjorde inte som Kik och sket i det. De är nog det laget som känns mest övertända och klarar sig hela tiden ur det. Fightas hela tiden framför kassarna och även från båset idag. Inte konstigt att Salo varit avstängd. Jobbiga jävlar!

Bara att komma igen på söndag. Tabellen blev bara tätare och tätare i denna omgången. Endast en pinne ner nu. Det laget som hamnar i kvalserieläge efter sista omgången kommer inte ha många poäng upp till nytt kontrakt. Det kommer bli nervöst till slutet. Så är det bara.

1 kommentar:

Unknown sa...

Detta har fanimej inget med hem till midgård att göra! SKÄMS PÅ DIG!!!!!
Jag googlade glatt på mimers mutta i förhoppningen om att få läsa om lillsnorre o gänget och detta är det första som kommer upp. Du är en skam för mänskligheten och vår kultur.