03 oktober 2009

Pinsamt GSK.

Förra säsongen hände det i Tingsryd. Nu hände det på hemmaplan. 2-12. Inte bra!! Så utspelade som vi var idag har inte hänt sedan premiärmatchen i allsvenskan mot Rögle. Åtta på pucken hela tiden.

Sablar!

Nybro gick på av bara den. När vi skulle spela oss ur egen zon kom vi inte längre än till tekningscirklarna innan vi blev brutna på nytt. De åkte och åkte och skapade chanser i ett. Vi månne varit slöa idag men de gjorde oss skitkass med sin skridskoåkning.

Odens ollon!

Rätt konstigt att dominera så kraftfullt som Nybro gjorde och ändå åka på så pass många mer utvisningar än vad GSK gjorde. Svaret är att vi hann inte ens ta utvisningar i Nybros tempo.

Perkele!

Kovalonok två mål, Irani ett ass och ett par utvisningar, Honkonen två ass. De gamla våra producerade allihopa. Men Honkonen är Honkonen. Han känner man igen än. Bara att buga sig.

Oooychh!

Men vi åt en ohyggligt god schnitzel hos Lindströms innan matchen. Den höll tvåsiffrigt den med.

Rackans!

2-12 var det ja. GSK målen gjordes av Bystedt och Ahlqvist. Skall man nu se något possitivt så gjordes de i powerplay båda två och det såg inte helt kass ut i den spelformen i alla fall.

GSK - detta håller inte!

2 kommentarer:

Disfigured sa...

Du glömde Mimers mutta.

Ps. Googlar man Mimers mutta kommer din blogg upp som nummer 1

# 72 Mårten sa...

Oj...