02 oktober 2009

Lördagshockey.

Det är dags att testa på lördagshockey i Gislerinken igen. Har inte hänt sedan allsvenskan. Då mot M-ra minns jag och det var ingen direkt succé då. Men nu är det ett annat läge med minimalt med publik ändå så allt är välkommet att testa för att se om det går att locka lite flera åskådare.

GSK möter i morgon Nybro Vikings. Ett tag sedan det hände men nu har de degraderats från allsvenskan och spelar i våran serie. De har börjat lite knackigt men mött förmodade topplag och är troligen själva på väg att komma in i säsongen mer och mer. Återseende är Irani, Honkonen, Kovalonok. Sen att hålla koll på är Jonny Ågren. En spelare som gör lite poäng och när jag kollat in Nybros resultat genom åren är det ständigt denne Ågren som är med i protokollet. Laget tränas av den forne Leksandscoachen Torgny Bendelin.

Nybro kommer från en enpoängare hemma mot Oik och alla vet vi att GSK vann derbyt mot Halmstad. Får hoppas att vi kan få lite utdelning på allt slit och få lite poäng på hemmaplan med. Blir inte lätt mot Nybro men hemma skall vi kunna skapa lite chanser att avgöra även mot dem.

Framåt stolta GSK!!!

3 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Var det inte så att när Mora var här en lördag så var det match dagen efter på söndagen mot nått annat lag. Det var någon sorts roadtrip historia?

# 72 Mårten sa...

Visst var det så.

Debutåret i AS hade vi Arboga och Kumla en och samma helg vill jag minnas. Blev en trevlig helgresa den gången.

Disfigured sa...

Tar min lördags hockey i Jönköping istället:D
Men lycka till....