20 oktober 2009

Kungälv nästa.

Kungälv kommer på besök till Gislerinken denna omgång. Ett Kungälv som inte vunnit en trepoängare på mycke länge. Denna säsong har de hittills endast två tvåpoängare på tio omgångar. Det har varit rätt stor omsättning på spelare sedan Salo bossade förra säsongen och då gick det oförtjänt bra för dem. Denna säsong är det tvärt om. Lite väl lite poängutdelning så här långt. Många av deras matcher har varit siffermässigt jämna i alla fall.

Pontus Grunberg har anslutit till deras trupp från Borås och poängen lät inte vänta på sig. På fyra matcher har det blivit 1+5. Denne Pontus var i Uif förra säsongen och testade efter det på Bhc till en början denna säsong. Annars ståtar Andréas Pietilä överst i den interna med 9 p följd av nyförvärvet från Hhc Christoffer Motéus som står på 6 inspelade poäng.

Detta lag GSK möter skall vi inte nonchalera bara för att de ligger sist utan en riktig seger. Vi måste spela ungefär som vi gjort i de sista matcherna och tänka på att täppa till bakåt och få en trygghet där. Sen går inte de på i samma höga tempo en hel match som Nybro, Taif och Oik kan göra så vi kommer att få ha mera puck i denna match. Minimera misstagen är det som gäller och chanserna som kommer måste sitta. Första målet blir viktigt värre i en sådan här drabbning.

Det ljusnar för Salmela. Vi får se om han är med i morgon. Skulle vara önskvärt för han hittar in med pucken mot Kungälv. Två mål sist lagen möttes. Repris tack!

Kör hårt för tre poäng GSK!!

Inga kommentarer: