16 oktober 2009

Steelers på lördag.

På hemmaplan tar GSK emot Olofström på lördagseftermiddagen. Ett Olofström med tre raka segrar i ryggen. Det har gått bra för dem första tredjedelen och de skuggar Tingsryd på sin andraplats. Men tabellen är jämn nedåt och Nybro kommer, så och Khk.

Hurtubise och Doucet sprutar in poäng och drar med sig hela laget när de producerar. Tikkanen däremot står på -3 och endast en poäng.

Känns rätt bra att de är världsmästare nu!

GSK fick till spelet betydligt bättre sist och jag fick äntligen se en vinst med egna ögon. Har ju inte varit på en bortamatch än. Hela bloggkonceptet spricker i och med det och jag har varit en bad blogger!

Hoppas nu Nermo har bagarväckning för laget så vi är igång redan vid tretiden. En skittid att spela hockey på. Få igång ett lass 20 åringar vid den tiden kan inte vara lätt. Vi kommer ihåg hur det såg ut mot Nybro.

Salmela borde vara på g snart.

Var obekväma som finnar i röven mot transatlanterna och givetvis skall vi tänka på att hjälpa vem av målisarna som än står och få till defensiven. Men samtidig vill man kötta ner dem utav fan i deras zon för det är där som de är svaga och GSK kan bli rätt tunga att möta om vi väl kommer dit. Oik har långt ifrån släppt in minst mål i serien, vi är tyngre än dem, vi är äldre än dem och vi har spelat bort dem förr!

En rätt rolig lördag. GSK på hemmaplan och Speedway GP framåt kvällen.

FRAMÅT STOLTA GSK!!!

Inga kommentarer: