13 oktober 2009

Pantern i älgjaktskogen.

Man undrar hur pantrar klarar sig i en skog full av älgjakt. Bra skulle jag tro. Den smyger undan som den gör i djungeln och slår därefter till snabbt. Troligt att det kommer bli så i morgon med.

Pantern började serien riktigt bra men har smugit undan lite på sistone för att lägga sig sexa i tabellen sju poäng före våra ståtliga älgar. Tabellen är riktigt jämn uppåt topp två så en vinst för älgarna gör att det ser inte helt illa ut för oss framöver.

Pantern med mest klös i är Mikael Berg som står på 9 p tätt följd av Isaac Haag på 7 p. Men alla dessa pantrar ihop blir ett fruktansvärt jämt och bra kollektiv som producerar ner till sista kedjan i laget. Där av de ständiga topp placeringar i tabellen genom åren. En annan sak kan tilläggas att laget är i sina bästa år. 24,31 år i medelålder. Kalvarna är ca: 2,2 år yngre.

En annan panter att se upp för är Jan Öberg. För het även för djungeln.

Älgarna då? Vi får absolut inte ta betäckning bakom målet. Älgarna skall fram framför och synas och retas och inte släppa förbi någon. Kommer det ett skott så duckar vi. Då går de över.

Framåt stångar vi oss förbrilt och ett litet pälsdjur om det vågar visa sig är inga problem att smäcka väck. Gatan är nu gjord in i zon och skall man se och mata pantrar i sverige så är de i bur. Väl framme där är det bara att peta in puckarna till pantrarna.

Zoo long!

Inga kommentarer: