03 februari 2008

Div 1 även nästa säsong.

Alla vi som var i Mörrum klappar nu..!!!

Nu var jag lite störig. Skönt som fasen att kontraktet är i hamn. Laxtrålarna får med spänd väntan se fram emot vilken hamn de skall in i om tio dagar. De ligger pyrt till nu alltså. Två poäng upp. Vi däremot är med hela resan mot playoff i denna serien. Fint värre!

Började dagen idag med 6026 steg och efter en kopp lut bar det av för att hämta upp lite GSK.are på vägen till garaget i Ås. Ivar Svensson Trafik AB hade en liten buss över till oss ikväll. Fullastad med åtta pers blev den med. Märks att det är på andra halvan av säsongen för innan blev vi alltid en mer hem. Nu blev vi en mindre hem denna gång. Men som man säger.....lite svinn får man räkna med!?!?! He he!

God stämning och lite mat i Mörrum hanns med innan vi var vid hallen. Utöver bussen såg vi på andra sidan lite allierade. Tror det var fem till. Så stöd fick grabbarna ikväll. Tycker vi fick till ett bra klackarbete. Lagets busschaufför sa efteråt om det var vi som skrek så! Va fasen tror han! Klart som tusan att grabbarna skall stöttas när spänningen var som i denna match.

Första byterna får vi ner Mörrum ordentligt och sätter lite press men utdelningen uteblir denna gång. Ett pp får vi med oss men sen. Domare Karlsson tycker jag favoriserar Mörrum under hela matchen. Han plockar GSK.are hela tiden och deras 1-0 mål kommer till efter att Kölle fått en så billig så jag vet inte vad. Tror Mörrum fick spela fem mot tre inte mindre än tre gånger under matchen.

Andra börjar med att vi får döda färdigt en utvisning och efter det så kan Alengård äntligen för egen del sätta kvitteringen efter ett klass ass av Davis. Han kom i 110 på kanten och fick över pucken till Emil som direkt petade in den. De få powerplay vi får ikväll spelas av i denna akt utan utdelning. Men vi får till spelet bättre tack vare det ju. Utdelning blir det till sist ändå när Erik petar in en retur från Heintzaren. Fattar inte själv att det blir mål här. Bystedt kör lite torpedhockey och manglar in mot målisen och rätt vad det var så jublar hela GSK laget. Får berättat att Erik petar in returen i tumultet.

Tredje hinner ju inte börja innan vi spelar två kort igen men Sandahl är omutlig och Kölle har fått nys om torpedhockeyn från Bystedt och vill inte vara sämre. Matti droppar in ett skott mot Heintz som släpper en av otaliga returer och Kölle finns bara där i full fart och får den på foten och den gliiiider in under skydden. Efter det måste jag börja gå ett par rundor för de får utdelning i pp igen och öser på för fullt. Tiden går dock utan att jag märker det om man så säger. Ut med målisen och Bystedt får först en chans att sickta in sig. Missar dock. Men andra försöket efter att han tagit sig över rödlinjen denna gång sitter pucken och min pacemaker börjar ticka igen. 2-4 är ett faktum!

Vi stormar ner till sargen och firar som bara den. Står kvar där de få sekunder som är kvar för att vänta in laget som om man säger är milt nöjda och jag tror försöker riva hela sargen till vår ära! Kul som fasen och en Sandahldans blev det med. He he!

Helt som det sas så var Johan satt som back. Larsson fick speltid med. Lidas fanns med Kölle och Rasse. Emil med Amerikanerna. Med ett självspelande piano så kvittar det nästan om man gör lite ändringar. Det funkar ändå.

Hemresan var ju inget att bekymra sig över denna gången heller. Gick lätt förutom att det kändes som en hockeyresa för en gångs skull. Halt som tusan var det. Men jag sitter här nu så det gick vägen att komma hem.

Bara det att det släpptes väder i bussen efter pizzastunden i Mörrum. Får jag välja så vill jag inte hamna i gaskammare bara. Det verkar bannemig vara tortyr det! Huamig!

Gott folk! Ännu en hockeyfest av GSK grabbarna. Riktigt kul det här!

Så jäkla nöjd nu. Over and out!

NATTI..!!!!

Inga kommentarer: