27 september 2007

Ineffektivt GSK.

Den forne Leksandsprofilen Marcus Lundell är grabben som måste ha jäkligt ont i magen och huvudet idag. Huvudet för att Rantaruntatalo sköt han rätt i huvudet och magen för att hela övriga GSK sköt mitt i magen varje gång man fick chansen. Ett mer ineffektivt GSK får man leta efter. Med det spelövertaget och fem mot tre i typ tre och en halv minut bör man göra fler än två mål. Målen vi fick var dessutom turmål. Oskickligt minst sagt.

Kedjan med Lidas, Alengård och Kölle var en fröjd att se. Kan bara de övriga fatta hur Alengård tänker så blir det skitbra. Sedan jobbades det utav tusan av Lidas och Kölle. Vilket betalade sig i ett mål för kedjan. Jag tycker Kölle är för bra att hållas utanför laget och det bevisades igår igen.

Bystedt fick en passningspoäng och poängsviten fortsätter. Hur länge håller han? Ska bli spännande att följa.

Trots den fåtaliga publiken så hejades det rätt bra. I Ljungby med deras 900 på läktaren och mestadels spel i ledning så skåpade vi dem rejält igår. Men tänk om vi lett? Då hade ju övriga hängt med. Heja i motvind är inte lätt men det är ju då det behövs som mest. Laget kom fram efteråt och tackade men det måste känts tungt igår.

Måste säga att idag var jag nöjd med VN.s artikel om matchen. Fin bild (i färg!!), texten i intervjuform, bra hattval och en salva till hemmasittarna. Fint jobbat!! Men x7 har ju inte börjat än så ändring är nog att vänta.

*

Avd. Tjuvlyssnat. På vägen ner mot Gislerinken från parkeringen. Fem Oik.are samtalar. "får se hur det blir idag för det var här de spottade på oss". Ööh okej!! Men vi minns även fredagen i Ståhallen förra säsongen.

Inga kommentarer: