19 september 2007

Tallhult nästa.

Blir nog en resa till Hagfors för att beskåda om "benbrottet" dyker upp för Lejonen eller om de håller hela vägen till eliten. Förutsättningarna ser lite bättre ut nu för Sebastian Alden är upptagen med kvartsfinal med Dackarna. Henning Bager har dessutom brutit några ben i handen. Var på han ej kan åka. Valsarna hoppas på skitväder för att kunna ställa in. Reservdag för matchen är lördag. Spännande att se hur banprepparerarna reagerar. Det är nog största hotet för Lejonenlaget som ser ut som följer.

Wegrzyk
Johansson
Holder
Jeleniewski
Ruud
Bergqvist
Möller
Göhtberg

Wegrzyk,Holder, Jele, och Ruud kör 10 eller mer var. Reserverna kör 2-4 p och Johansson kör 3p. Då är de med till nästa möte. Dream on eller?!?!

*

AVD..Konstig voodo! Hade en "silverfemma" i plånboken. En femkrona från 72. Handlar aldrig med dem. Typ samlar lite. Var på macken idag för att köpa en tidning. Betalade med en tjuga för att få en ny femma tillbaka. Behöver några till tvättstugan. Helt otroligt! Vad händer? Får en silverfemma tillbaka. Mysko? Tilläggas kan att det är inte så ofta man får tag på dessa längre, om än att det händer lite då och då.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till Eliten... ser fram emot lejonen masarna nästa säsog -.-