17 januari 2008

Isdala is our Palace

Ja det är det för vad sägs om 2-9, 0-9, 2-10. 4-28 totalt på tre matcher i Isdala Palace. Så det blir inget relaterande om hur målen gick till denna gången heller. Kan ju nämna att Lidas gjorde hattrick, Pelle två, Englund, Davis, Holeczy, Erik och Kölle var sitt. Matchen annars var pinsam. Vi körde på i en och 6-0 säger allt. Sedan är det bara att klara sig från skador som gäller. Snackade med coach efteråt och han beklagade att inte underhållningen blev bättre. Men tre poäng är show i sig.

Lidas går in och gör tre mål direkt. Börjar på bänken men kommer in snart och vad händer. Niemi kan inte blunda längre. För bra för att hållas utanför. Kan tackla. Hittar målet. Sjua i interna poängligan i grundserien. På 26 matcher 5+5 och +2. Grabben har suttit bänkad så gott som hela tiden. Kommit in sporadiskt. Då är det inte dåligt. Ta Alengård som spelat hela tiden. 24 matcher 4+6 och -12. Vet vad jag skulle valt.

Per skjuter hårt!

Min Ford blev fullsatt igår med mycke GSK rutin. Dök även upp två hemifrån till. Kanslisten och chauffören är ju givna så vi blev en del till sist. Trevligt pack!

Kom in till biljettluckan och madamen säger "kul att se er igen". Var på jag frågar om hon kommer ihåg oss. "ja det är ni som alltid kommer". Jäkligt nice! Blev ju även lite snack om sist. Märks man kommit till Göteborg alltså. Alltid trevliga. Som sagt jäkligt nice!

Måste bara ge er lite citat som föll under kvällen.

Ett ufo som visste vad alla samhällen låg i vår bygd och hur långt det var hit och dit. "Jaså...var ni inte bra i denna perioden" på fullaste allvar. Vad fan tror han! 1-1 och hur stillastående som helst i andra. Hockeyn kan han nog fimpa.

Lövets farsa vid 1-6 målet. "nu kommer vi" Humorn intakt i alla fall.

Pär Georgsson vid sin tredje utvisning för en sådan solklar crosschecking på Erik så att inte ens Hilmersson hade missat den. "han har ju fan vattenskalle så lätt som han trillar framåt" Tror inte Erik har det. Däremot är det nog inte så mycke i Pärs skalle.

I omklädningsrummet efter matchen. Hoffa begrundar sitt öde. "så går det när man spräcker superkedjan" En viss mått av ironi av gangsterkungen.

Bebben under matchen när publiken reagerade på domaren. "ni är inte bättre" Så sant!

Kaj mest hela tiden "kom igen Lövis".

Åter igen en go resa men sängen satt lika fint 23.36 denna afton med.

Inga kommentarer: