21 september 2008

Söndagsutflykten.

Den gick till Skövde för dagens hockeypremiär för GSK. Och poäng blev det med oss hem i Forden. Om än bara en.

4-3 i förlängning vinner Skövde med. GSK målen gjordes av Kovalonok, Sjöberg och Murray.

En chockstart blev det men jag hann se det! Sex sekunder tog det för dem att göra 1-0 och historia skrevs. Skövdes snabbaste mål genom tiderna. Inte nog med det så ökade de på ledningen med det andra skottet. 2-0 efter 1.31. I boxplay. Då började man tro på en GSKhockeymorsas resultatlott. 8-0. Men GSK kom igen och vårat första skott gick även det in. Sen sköt GSK ett andra skott och det slank in med dessutom. 2-2 efter 4.44. Att det var premiär råder det inget tvivel på.

Perioden kantas av hafs. Passningarna var det väl inget fel på men motagningar och slarv hit och dit. Den slutar dock 2-2.

Andra rullar på och som i hela matchen tycker jag att vi står på fel sida om Skövdekillarna. En massa två mot en och en massa helt soprena Sikar framför utmärkte Spångberg.

I tredje sedan får den Skövdepetade Murray sätta 2-3 och glädjen veter inga gränser. Den satt jäkligt fint för han och även för oss tillresta. I det läget är det styvt elva minuter kvar och GSK faller naturligt ner i banan och vid ett bök framför Spångberg lite senare tar Kölle en liiite dum utvisning. GSK klarar av den men är starkt pressade. Då jäklar gör en Sik ett "Zorro" mål. Det sved fan men snyggt var det.

GSK får med sig en poäng men en ny utvisning i sudden gör att Skövde kan göra ett till och få med sig extrapoängen.

Tycker backen Björn Karlsson gör en skitbra match. Två ass och lite väl offensiv ibland men räckvidd och fin åkning är aldrig fel. Kölle är stabil. Så även Spångberg trots ett par nollkollpuckar som slant mellan benen och gled fin fint utanför. Men starkt av alla att kämpa på trots den starten som blev. Kunde knäckt vem som helst.

Pilot idag. Vi blev en bil och började med att hamna på så små vägar att det fanns både kor och får där bredvid. Men skall man hämta en som skriver "Runskriften" så fick det bli så. Övriga var det vanliga gardet.

En fråga bara. När vi stannar och skall äta. Som idag i Skultorp. Varför blir det alltid sån jäkla kaos?

För övrigt var dillsåsen helt okay. Men var det den som var "min specialare".

Jag bara undrar!

Inga kommentarer: