03 september 2008

Rospiggarna besegrades lätt.

Men inte Hancock! Som synes på bilden så smälter Greg in i vimlet som vem som helst. Inget flashande direkt. Det sker på banan bara. Här i försnack inför tävlingen med en som inte haft lika stor framgång hittills.

20 poäng körde han in på sju heat och slog Nicki i alla tre som de möttes i. Sista i ren utskopningsstil. Respekt och jäkligt snyggt kört!!

Matchen vanns annars enkelt av Lejonen med 58-38. Då fattar ni Hancocks bedrift. Mer än hälften av poängskörden själv.

I Lejonen var poängskörden relativt jämt fördelad mellan förarna. Alla gör sitt. Ser tråkigt ut att skriva det igen men så är det.

Det mest anmärkningsvärda var att många Lejon slog av innan målgång och gav bort den högre poängen till ett annat Lejon. Troligen för att köra ner sina snitt. Och att Hancock kör i det närmaste fullt kanske man inte skall ta så hårt. Fröjd kanske beordrade det...?!?!?! Låt han vinna heaten och kontrollera 3-3 läget. Då kommer de ingenstans och man håller snittet i schack.

"Reserven" Ulamek sex poäng mot inte alltför bra motstånd. Släppte förbi Ricky och byttes bort mot Robert en gång. Fröjd vill nog ha han som reserv även i slutspelet känns det som.

Hur som haver var det en fin speedwaykväll i ellyset med vinst och allt.

Att Nicki Pedersen och Kling förlängde kontrakten denna dag gjorde ju inget heller.

*

Även GSK har ju gjort klart med lite nya namn. Robin Murray och Carl Blom. Blom såg man i cupen och Murray får man vänta tills Tranåsmatchen för att kolla in var det är för spelare. För till värmland blir det ingen resa. Så är det.

Inga kommentarer: