16 september 2008

En bit av vägen avklarat.

Ja med vinsten över Indianerna ikväll med 58-38 (tot 106-85) är våra Lejon i semifinal nästa vecka mot Piraterna. Det var aldrig någon fara ikväll. Knappast med regnet heller för den delen.

Alla gör vad de skall tycker jag men Swidde kändes lite blek med sina fyra inkörda. Men Nicki tappar bara en poäng igen och står sen över nomineringen. En som glänste var Jedrzejak. En fantastisk omkörning av Ferjan. Den byggdes upp under två varv och lyckades hur snyggt som helst till sist.

Humor har förarna också. Jedrzejak kör stopp från ledning i femtonde. Ulamek vinner det och plockar sedan upp Tomasz på sin cykel för att även han skall få åka ärevarv. Nöjda var de och det var vi med.

Indianerna gör vad de kan. Fel förare körde sönder sina cyklar och de får möblera om värre. De missar lucky loser platsen med endast tre poäng.

Själv hamnade man på andra vallen denna gång och man får som Lejonen och GSK tacka GA-Industri lite extra. Själv för en trevlig kväll med Lejonshow igen.

Go For Gold Lejonen!

*

GSK har sitt genrep i morgon i Bredstorpshallen. Och efter det snöpliga slutet mot Västervik känns det som att en bortamatch mot Tranås innan söndagen är perfekt.

Kämpa väl GSK så ses vi på söndag!

*

Hockeyallsvenskan har premiär i morgon dessutom. Kanalvalet på tven är inte särdeles svårt i morgon kväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visas matchen på tvåan imon?

# 72 Mårten sa...

Ja.

I sportnytt!