11 september 2008

The cap leave the building.

Träningsmatch var det igår mot Tranås och GSK vann för mig något överraskande faktiskt.

4-3 slutade det och målskyttar var Hoffa, Bystedt och två på Murray.

Första perioden går i Tranåsfavör. Mycke tack vare att vi inte var på banan på grund av utvisningar och att sedan komma in i matchen tar sin tid. Men så småningom kommer vi till slut upp till 2-2 och glädjen varar inte länge innan Taif gör 2-3 efter ungefär halva matchen. Andra perioden rullar på och ställningen är 2-3 i pausen.

I tredje kommer GSK ut och kör som fasen. 25 sekunder tar det bara innan kvitteringen sitter och i och med det så är det bara GSK på banan perioden igenom tycker jag. Utdelningen kommer mot slutet genom Murray.

Matchen i sig var lite träningsmatchseg i de två första men i tredje fick man en hint om vad hockey är och hur det kommer att bli när det drar igång. Det kämpades betydligt mer.

Kom lite sent men plats fick jag för fy fan vad kasst med folk alltså. Där av känns ju matchen träningsmatchseg om något. Men Tranås är det bästa motstånd vi haft och som skrivet trodde jag de skulle gå på lite mer. Kombinationer hade de men vi försvarade oss bra och körde ullen ur benen på dem i sista. En småtrevlig historia till match blev det.

Murray var kul att se. En rejäl rightare som hittade målet dessutom med bra motstånd.

Annars svängdörrar värre i truppen. Ny för denna gång en back som senast spelade i Rögle j20. Björn Karlsson. Lite Pelle "slap shot" Svensson över han. Lång och jänglig men bra med. Sen bekantingen Sebastian Magnusson från farmarklubben. Även han lång och jänglig. Men helt okay.

Ut ur truppen. Carl Blom, Knut Robert Rindal och våran kapten Tobbe Gustavsson. Dock ej bekräftade uppgifter. Men skulle det vara sant så måste man passa på att tacka Tobbe för allt slit i rinken för GSK. Och tänk bara om han fått vara någorlunda skadefri någon gång. Han har verkligen kämpat.