29 september 2008

Lejonens finallag.

Har ni fått alla andra Lejonlag här så ska ni ju givetvis ha de sista också. Inga ändringar sen sist borta mot Piraterna. Det enda i så fall är väl att Pedersen har dubbelt så många blåmärken nu mot då.

Pedersen
Swidde
Ruud
Jedrzejak
Holder
Kling
Ulamek
Pettersson

Det laget höll då och det gör det nu med. Sedan till onsdagens andra halvlek så ändrar Fröjd till den uppställning vi hade hemma sist. Swidde ner till femman igen.

Pedersen
Jedrzejak
Ruud
Holder
Swidde
Kling
Ulamek
Pettersson

Det laget klassade ut Piraterna och Vetlanda lär få jobba värre för att ta det. Vetlandas lag då? Det blev en klass sämre på topp fem då Lee Richardson i söndags blev överkörd av. Håll i er nu. Ulamek av alla. Lee blev handskadad och rygg och revben. Hörde även på radion att det var hjärnskakning. Det har gjort att Wirebrand har fått plocka upp Dryml på ordinarie och kastat om bland reserverna. De blev nästan bättre där nu med Risager.

Hur som haver är taktiken igen att överleva Vetlanda motorstadion med så liten förlustmarginal som möjligt om man nu skall förlora. Sen hemma är det jommlans svårt att ta Lejonen.

Go For Gold Lejonen!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

va väljer du mårten speedway eller hockey??

# 72 Mårten sa...

Speedway.

Gislaved Giants sa...

Det är ju ändå SM-final, så det får man har förståelse för. Om man tycker om att se ett antal utlänningar köra runt ett grustag och sprätta grus, vill säga.