14 februari 2008

Vi gjorde vårat.

Men det räcker ju inte alltid till för vad som hände i blekinge styr ju inte vi över.

8-2 och ny råsop av banan mot Göteborg. Om ej bra! Matchen var ingen höjdare direkt. Vi tar ju ledningen men spelar som jag vet inte vad. Riktigt kass i alla fall. Första slutar 2-2. Andra börjar lika illa och vid ett fem mot tre läge i början tror jag katten att vi inte skjuter ett enda skott från backen på nästan en minut. Jag har nu buat och visslat en stund får jag erkänna. Men Davis återupprättar hedern med att näta i slutet av powerplayet. GIK går redan nu på knäna och matchen är mer eller mindre slut här. Perren rullar på och fyra puckar till sitter innan paus.

Tredje sedan fullföljer bara Bystedt kvällen med två poäng till. Matchens skörd är då 3+2. Synd bara att blekingebataljen inte rann våran väg. Sista rundan i serien är nu betydelselös för Hhc vann dessutom. KIK till playoff, Mörrum och GIK till degraderingskval.

GIK klarade av våra enkla mål. De sköt 29 skott, släppte in åtta mål och gjorde två. Små delmål kan glädja lite på hemresan. Det är ju inte alltid nedförsbacke hem så att säga.

Ett önkemål från läktaren var att redovisa Bystedts poängskörd mot GIK denna säsong här och det kan jag väl göra. Kulramens resultat blev.

Första mötet 4+3 sedan 3+2..1 ass...3+2.

10+8 totalt på fyra matcher. 4,5 i snitt. Jagr klass! Må vara GIK men ingen annan gjorde det.

Bra igår var Holeczy. Åkte och petade och lyckades med det mesta. Davis med var aktiv. Erik körde i 110 och gjorde poäng. Bystdt körde i 60 men gjorde poäng ändå. Jimmy gick på offensiven i tre mot fem. Just det. Det fanns ingen hemma då. Sen att alla fick lira och gjorde vad vi skulle är bra bara det.

397 pers igår i hallen. Klicken runt mig försökte få igång hallen hela kvällen. Men det gick inte. Vi körde lättaste vägen med att bara applådera denna kväll. När grabbarna på isen sätter upp ett tryck i anfallszon som igår, vinner med 8-2, sista matchen hemma. Hallen häng med för helvete då! Vill ni ha liiiiite fest så för jävelen applådera med under trycket i zon i alla fall. Rent pinsamt. Till sist när vi vilade en stund i tredje perioden så gjorde Sandahl en riktig tvplockning. Typ tre applåderade åt honom. Han är värd mer GISLAVED!!!

Lite sista 30 så visade sittplats respekten för laget. Kunde gott ställt sig upp sista minuten och hyllat dem. Men men. Så efter signalen väntade laget in varandra extra och tackade publiken. Som vanligt började de vid ståplats. Men när de skulle vända sig om var jommlans sittplatsläktaren tom. Här skulle de ha stått kvar och visat respekt! Urdåligt!

Ny hockeyklubb i Gislaved. Vad tycker jag om det undrar ni då. Visste inte om något innan jag hörde det utanför vid grillen igår. Visste så mycke att det snackats en del om det förr men att det nu blir verklighet är rätt kul faktiskt. Om de avancerar så får nog x7 mest ont av det. Även GSK för då kommer det att vara mer publik på deras matcher än om vi ligger och harvar i botten som i höstrundan denna säsong. Skämt och sido så är det bra för killar som inte hinner satsa hur mycke som helst, inte tar den där div1 platsen, vill varva ner. En del blommar inte ut direkt. Vad skall en del göra när j20 inte går längre? Så är det bara. En sak till och det är namnet. Gislaveds hockey. Inte bra! GSK.s hemside adress är i det närmaste det. Var ju bara ett arbetsnamn så de tänker nog ut något bra.

Till sist kan tilläggas att det var gött att komma i bingen igår för en stressens dag var det. Jobba, springa hem för dusch, styrelsemöte, (som blev sent och min taxi rök all världens väg) ta ut karetan och järnet till rinken, match och god natt!

Inga kommentarer: