14 december 2008

Oasen Kungälv.......nä öken GSK!

Hemma igen från Klorhallen i Kungälv. Jo det luktar badhus värre i den hallen som för övrigt är ett badhus med.

Rätt kul med hockey. Vi blir utspelade efter noter i 52 minuter och har ändå chansen att gå upp i likaläge och sno med poäng hem. De sista åtta minutrarna räddar hedern idag. Men varför inte börja matchen så! Upp i banan GSK!

Vi skiter i att printa ner något om de första fyrtio minutrarna. Enda som hänt är att Bystedt hängt en i krysset helt själv och att han han från pass till slottet placerat in ett andra mål för dagen. Spångberg har dominerat värre men fått kapitulera på en inte helt otagbar dragare från hörnet.

När tredje börjar så är ställningen endast 4-2 och vi börjar även lika dåligt i denna. I tolfte minuten börjar GSK att trampa på som först och domarn börjar hamna på våran sida för första gången dessutom. Anfallen blir längre och moralen ökar och i ett hyggligt fem mot tre spel kan Fidde näta för andra matchen i rad. Om än med lite flyt. Målisen tror han har den men den glider in.

Tre minuter kvar nu och vi har häng och de skottar iväg puckarna. Ut med Spången med mindre än minuten kvar. Vi har då ett ypperligt skott som inte vill leta sig in. Men Kik hittar in med sina puckar och står inte kvällens GSK.are i buren så blir det mål igen till slutresultatet 5-3.

Spångberg fantastisk igen, Bystedt gör två till och Fidde är i zonen nu. En till som var lugnet själv. Jakob Svensson. Han är rätt bra alltså.

En tidig timeout hade inte skadat idag och frågat var spelarna var och vad de ville ha ut av matchen.

Tabellen tätnade till än mer. Skövde tog spö. Olofström vann liksom Kungälv.

Allt avgörs om Alletteplatsen i sista omgången och GSK möter då Skövde hemma. Stackars dem!

--== Go GSK Go =--

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förklara gärna x7 för oss som inte förstår.

# 72 Mårten sa...

Mycke omskrivningar på personer och andra ting här på bloggen för ingen har bett om att stå omnämnd här. Där av har en del "nya" namn kommit till.

Åsabon får dock känna sig ytterst skyldig till x7 och jag har knappast fattat något själv än...=)