31 december 2008

Gott Nytt År!

Gott folk! Gott nytt år på er!

***********
Ingen har väl missat Simon Hjalmarssons framfart i Junior VM. Sist jag skrev lite så hade de bara mött Finland. Nu har även Slovakien och Lettland lagts till handlingarna. Och det har varit riktigt roligt att titta på. Lettland var lite ut och göra bara. Men i de andra två har laget fått ta i ordentligt.

Simon har en särdeles förmåga att hamna i protokollet. Utvisning i första matchen. Mål i andra och både mål och passningar i sista. 3 matcher. 2+2 så här tills nu. Trodde L.A Kings Oskar Möller var stjärnan i laget men han står mållös hittills. Endast två passningspoäng. Men vi får vänta in de riktigt tunga matcherna som kommer. Efter det så är nog hans poängrad en annan läsning.

Nu börjar jag bli sugen på att GSK skall dra igång igen. Tv hockey är tv hockey och det har det blivit en del av nu men att vara på plats är en annan sak alltså. På tal om att längta så sprang jag på Lejonens förträfflige lagledare Jesper Lindroth. Frågan var given. Längtar du? "Inte än faktiskt" blev svaret. Men mungiporna på karln sa något annat.

Gott Nytt År på er!

Inga kommentarer: