01 december 2007

Fredagshockey är kul..!

Isens kung Kölle som tekare.

Fredag och hockey brukar vara lyckat och så denna gång med. Vi börjar väl på Smålandsstenars pizzeria stekhus där jag mötte upp ett gött gäng. Vete fasen hur det gick till att äta där för efter ett tag gick det upp för mig att vi var lite själva där. Bobby öppnade ju 16.00 denna dag. Konstigt men KP.n satt fint!

Bussen fylldes till bara ett par platser stod tomma. 22 pers blev vi till sist och kunde glida iväg från Gislaved i utsatt tid. Själv som född pessimist trodde jag aldrig att vi skulle komma i tid för ett par pissepauser blev det ju och en jordens krånglig väg med buss sista biten talade inte för oss direkt. Men men en levande gps och en go och glad busschaufför från Ivar Svensson trafik AB löste sig detta med och vi hade 20 min till godo till sist.

Matchen då! Kross, kross, kross gånger nio! Det var aldrig några problem idag. Kölle gjorde hattrick plus en ass. Englund gjorde hattrick plus en ass. Ranta, Lidas och Pelle Svensson satte de andra. Sedan att Wålle höll nollan alla "the eagle" igen ska ingen ta ifrån han. GIK hade ett par tillfällen i första och andra de kom in bakom våra backar och hade fritt fram. Men förgäves. Wålle ville annat.

Klackmatchen då! Vi vann där med. Det var fler GSK.are där än GIK.are. Vi kom ju 22 st i bussen. Fyllde på med vad jag såg sex till. Att det var 60 pers totalt i hallen betvivlar jag. Klart med 21 raka spö så förstår man dem. Men Göteborgslagen har aldrig haft folk ändå. Kul att få dominera någon gång.

Tyst var det inte långa stunder. Det hejades av bara den och det gick fram. Vi hamnade på sargen igen stora delar av sällskapet efter slutsignalen. Men va fan! De som skall hyllas skall hyllas ordentligt och kan man styra upp en boardclimbing så är jag med på det i alla fall. Så är det bara! De som stannade hemma missade något igen.

På hemfärden skulle fåren räknas in igen och vi blev fler hem än dit. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som det heter. Sången fortsatte hela vägen hem utan att överdriva. Även på gyllene M.et.

Åter igen blev det i det stora hela en förbaskat lyckad resa med många glada miner till sist på hela goa ressällskapet.

Värt att veta! Grattis till busstipsvinsten Kaj och att GIK.s resultatlotteri följde med bussen hem till Gislaved. 500 kr kontant. Inte illa. Sen att Åsabon kom ihåg att öka takten sista kvarten var en bedrift i sig.

Inga kommentarer: