26 november 2008

Äntligen.

Nu är jag glad och nöjd. Kan börja med det.

GSK vann ikväll mot Pantern med 4-1 efter tio raka nederlag. Målskyttar. Elfving, Hellman, Bystedt och Kovalonok.

Matchen hinner knappast börja idag heller innan Elfving styr in ettan och som i söndags så kommer Hellman mer eller mindre fri och får ett par returer att jobba på och tvåan kommer i och med det. En riktigt fin start att jobba vidare på. Perioden rullar på och Bystedt och Kölle kommer vid ett senare tillfälle soprena mot IKP målisen. Bystedt passar och Kölle kommer lite för nära och missar pucken. Anfallet efter det gör IKP 2-1 i stället. Lite tungt då. 2-1 istället för 3-0.

Andra sedan har vi lite powerplaylägen men det vill sig inte och ju längre perioden lider så jobbar Pantern ner oss mer och mer. Spångberg testas mer än väl. 0-0 i slutar denna.

I tredje får vi lite tryck mot oss i början men IKP kommer ingenstans och katterna känns lite mätta på om det nu är segrar eller Whiskas vete katten men bystedt kan själv rulla upp försvaret ett par gånger och göra 3-1. Matchen är i hamn nu och GSK spär på ledningen med ytterligare ett mål.

Denna segern kommer till redan i söndags när vi kan hålla ihop laget igen. Det fortsätter vi med idag. Vi står emot i andra som vi inte gjort innan. Självförtroendet börjar hitta tillbaka igen. Att det är lite mera lugn och ro i kedjorna betyder en hel del med. Men Ranta!!!! Han har nästan själv styrt upp hela försvaret och att vi kommer igång därifrån med. Han är riktigt bra.

Lite Mannevarning på domare Jafari idag.

Lite lite åskådare med. Kommer det endast 3300 st till Hovet på ES hockey kanske inte vi skall klaga på 244 st i botten på ettan i Gislaved. Men ändå rätt kass.

Ni som inte var där missade något ikväll.......en kul hockeymatch.