08 november 2008

J 20 vinner igen.

Var uppe i rinken innan idag för att se j20 grabbarna spela mot serieledande Mjölby. Det visade sig att Mjölby inte skulle imponera allt för mycke. GSK kunde relativt enkelt vinna med 5-2. Tycker GSK juniorerna spelade på riktigt bra och det var kul att titta på dessutom.

*

Igår var två av våra nästkommande motståndare i hetluften och mötte varandra. Karlskrona och Helsingborg. 6-2 vann Khk med. Följde matchen lite via Blt. Hhc hade de på kornet ända in i sista perioden då de gjorde 1-2. Men först efter det kom Khk igen och det lossnade rejält och de nätade fem raka mål. Innan dess fick de helt enkelt inte in pucken på en massa chanser. Får hoppas att vi kan få Khk ur balans på ett liknande sätt på fredag.

*

IFK Munkfors. De mötte vi på Värmlandsäventyret på försäsongen. Tranås slog dem idag med 15-1. Vi kanske inte skall lipa för mycke över Tingsrydsdilemmat med 12-2 i alla fall. Munkfors ligger långt från sist i serie E dessutom och borde klara sig bättre tycker man.

*

I morgon är det söndag. En hockeyledig sådan. Det utnyttjar vi med att ta igen oss så kommer vi stärkta till nästa vecka.

Over for now......FORZA GSK!!!

Inga kommentarer: